Business Mamas

Oricine investește suficient în cunoaștere de sine și în consolidare interioară, va face față înțelept provocărilor vieții și – mai presus de toate – nu se va plânge de cele mai minunate daruri care i-au fost oferite de aceasta și care nu se pot cumpăra cu bani.

Business Mamas este destinat femeilor ambițioase, hotărâte să obțină acele rezultate care să le aducă succes și împlinire, care să le permită să lucreze și să trăiască cu pasiune și cu grație. La ce vă puteți aștepta? Claritate, sens și echilibru în planul personal și/sau profesional. Măiestria obținerii rezultatelor și arta de a fi împlinit.

 

ONORARII

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.

Este potrivit pentru femeile care:

– au o carieră pe care doresc să o dezvolte;
– doresc o carieră nouă;
– au o carieră și doresc să devină mame, să nască cu blândețe și să crească copii sănătoși;
– sunt deja mame și doresc să dezvolte o carieră, un proiect individual de lucru sau un business plan sau vor să conducă cu claritate și cu integritate o afacere;
– sunt deja mame împlinite, au o carieră remarcabilă, dar se confruntă cu una sau cu mai multe dintre următoarele provocări:

 • productivitate, eficiență și time management
 • se simt copleșite ca proaspete mame
 • cultivarea unor relații autentice la serviciu, în cuplu, în familie sau în cercul de apropiați
 • organizarea meniului zilnic
 • abilități de comunicare
 • găsirea inspirației
 • creșterea și alimentația sănătoasă a copiilor
 • timp pentru sine
 • auto-sabotaj
 • lipsă de concentrare și indecizie
 • kilograme în plus și obiceiuri alimentare dăunătoare

Mai presus de calificări profesionale, titluri academice, cunoștințe și talente personale, într-un parteneriat de acest gen e nevoie să existe și o chimie anume. O sesiune gratuită de cunoaștere și de clarificare este modalitatea prin care putem proba reciproc fezabilitatea călătoriei noastre împreună și în care putem stabili pașii următori. Înainte de a solicita o sesiune, fiți sigure că doriți să preluați 100% responsabilitatea pentru propriile rezultate. Eu nu pot studia și nu pot face în locul nimănui ceea ce e nevoie să fie făcut.

 

Am lucrat peste 20 de ani în mari corporații internaționale, am construit o carieră reputabilă, am condus cu succes echipe și proiecte de amploare internațională, am călăuzit mii de persoane din tânăra generație pe drumul conștientizării și al realizării de sine. De peste 15 ani sunt explorator pe cărarea vindecării naturale, a sănătății și a nutriției holistice și inspir oameni de toate vârstele cum să aibă încredere de neclintit în propriile sentimente și intuiții, în propriul organism, dar și în chemarea profundă și de nestrămutat din inimile noastre: iubirea, simplitatea și legătura cu Natura. Mai multe despre mine puteți citi AICI.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Număr afişări : 1.356