Ingeri si Cantec
(CDul cărții Simplu 2)

Număr afişări : 2.127
Îngeri și cântec
 • Titlu: Îngeri și cântec
 • Subtitlu: CD pentru copii
 • Autor: Cristela GEORGESCU
 • Ediția: II
 • Anul apariției: 2017
 • Ilustrator(i): Cristiana Radu
 • Preț: CADOU
 • În stoc
 • Plateste cu cardul!

Îngeri si Cântec este o povestire audio în lectura autorului, supliment la cartea de educație holistică pentru sănătate, Simplu 2 (detalii despre carte AICI). Poate fi expediat oriunde în lume.

“Conține cântece pe care le-am creat și cântat vreme de 2 ani împreuna cu copiii mei, Petru și Pavel, cei 2P: ba la culcare, ba în mașină, ba în grădină, ba în drumeție, până-ntr-o zi când mi s-a năzărit să le îmbrac în straie de sărbătoare și să le dăruiesc tuturor copiilor care vor să cânte împreună cu familia sau cu prietenii lor.

Zis și făcut! M-am înregistrat cântând cu telefonul și am rugat-o pe Nina Neagu, cantautor, să preia linia melodică sugerată de mine și să interpreteze aceste idei muzicale inspirate de copilăria celor 2P. Nina a cântat divin, Nunu Racris a aranjat muzical orchestrația pentru copii, iar eu m-am strecurat să povestesc despre îngeri, iubire, lumină, întuneric, sănătate și pace, pe un fundal muzical special creat și dăruit de Lex van Someren.

Sunt un copil fericit al Universului. Nici mie nu-mi vine să cred, dar este gata!”
Cristela GEORGESCU

Ascultați-le pe fiecare:

Iată și o mostră video:

Cum pot primi acest CD?

 1. Gratuit, împreună cu cartea Simplu 2.
 2. Gratuit, în set, alături de cel mai recent CD Lex van Someren, ascultați un demo aici: Recunoștință (Gratitude).

Cum pot plati?

 1. Cu card prin eSHOP. Nu este nevoie de Formular de comandă.
 2. Cu transfer bancar sau PayPal: completați Formularul de comandă de mai jos și veți primi automat prin email toate instrucțiunile de plată. Verificați neaparat folderul SPAM.

Continut Ingeri si Cantec de Cristela GEORGESCU

Formular comanda Ingeri si Cantec
După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a pre-comenzii dvs prin e-mail.
În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Completarea acestui formular presupune inscriere automata la servicu de Newsletter in vederea obtinerii de informatii referitoare la comanda. Aveti posibilitatea sa va dezabonati ulterior, in momentul in care primiti un newsletter.

Am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor în conformitate cu politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal implementată de CRISTELA GEORGESCU.


Număr afişări : 2.127