Diversificarea, pur și simplu

Număr afişări : 18.704
Diversificarea, pur și simplu
 • Titlu: Diversificarea, pur și simplu
 • Subtitlu: cu prefață de dr. Sorina SOESCU
 • Autor: Cristela GEORGESCU
 • Ediția: I
 • Anul apariției: 2018
 • Editura: Proiect realizat în regie proprie
 • Editor(i): Concept grafic: Baroque Books & Arts
 • Prefață: Dr. Sorina Soescu
 • Ilustrator(i): Ana Wagner
 • Gen: Sănătate holistică, Dezvoltare personală
 • Suport: Hârtie offset
 • Finisaj: Coperți cartonate
 • Pagini: 312
 • Format: 20*24cm (idem cărțile Simplu)
 • ISBN: 978-973-0-26378-7
 • Preț: PROMOȚIONAL 22 EUR (100 RON)
 • În stoc
 • Plateste cu cardul!

Urmăriți conținutului cărții explicat capitol cu capitol, în prezentarea autorului:

Această carte cuprinde pe parcursul a peste 300 de pagini, informație științifică împletită în stil propriu cu cunoașterea, înțelegerea și experiența mea personală și profesională referitoare la diversificarea alimentației copiilor respectând principiile: 1) PUR și  2) SIMPLU.

Cuvântul Înainte aparține Dr. Sorina Soescu.

Cunoașterea pe care am dobândit-o de la îndrumători de referință în nutriție, naturopatie, apifitoterapie, medicină, biochimie, am trecut-o prin filtrul propriei înțelegeri, o practic cu consecvență în creșterea copiilor mei, Pavel (8 ani) și Petru (7 ani) și o împărtășesc în această carte cu intenția de a reda mamelor în special și părinților/îngrijitorilor în general, forța și încredereea de neclintit în propriile intuiții, în înțelepciunea organismului uman, în natură și nu în ultimul rând în copii.

Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări în alimentație și există familii care sunt constrânse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (acesta din urmă a fost și cazul meu). Găsesc lipsit de umanitate, nefiresc și contraproductiv să fie contaminați cu frici sau prejudecăți care să le saboteze demersul de reformă alimentară, și asta doar pentru că medicii, îndrumătorii sau apropiații lor nu au deschiderea de a se informa și a proba și alt tip de informație (pe care nu o consider ”greșită”, ci doar diferită). De aceea cartea conține o Notă pentru cadre medicale, studenți la medicină și specialiști în nutriție și o Notă pentru mame.

Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și rețete exacte, ci, din contră, doresc să ne eliberăm împreună de toate cele care ne-au înrobit până acum.

În carte am atins următoarele teme: intuiția maternă, frica, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, temeri și adevăruri științifice legate de adecvarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de Diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni,  combinații „corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncare înseamnă corect sau suficient?, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei, aspectele care merită un strop de precauție: de la alimente (considerate) sănătoase, până la vitamina D și B12. Cartea se încheie cu rețete, inclusiv cu indicații privind vârsta la care pot fi probate.

Am scris cartea cu gândul la noi, mamele, bunicile și copiii acestui Pamânt.

Am scris-o dintr-un context de conștientizare a abundenței, nu a lipsurilor: consider că am fost cu toții creați ca ființe care au la dispoziție toate mijlocele, toate cunoștințele și toate capacitățile pentru a se dezvolta și a trăi frumos și sănătos. Am scris-o cu deplina conștiență a faptului că mă aflu aici pentru a fi eu însămi, nu pentru a realiza sau a dovedi ceva.

Fie ca această lucrare realizată cu responsabilitate și cu migală, să împuternicească și să  lege inimile noastre, precum un fir de lumină aurie, pornit și răsucit în numele Iubirii!

Cartea poate fi expediată oriunde în lume.

Cum se plătește?

1. Cu card Visa sau MasterCard, indiferent în ce monedă este emis. Nu trebuie să aveți card în euroDacă doriti să plătiți cu cardul, apăsați AICI.

2. Cu transfer bancar sau PayPal. Transmiteți comanda folosind formularul de mai jos. Veți primi un mesaj automat cu instrucțiuni exacte de plată. Dacă nu primiți mesajul automat imediat, verficați fișierul SPAM sau transmiteți un mesaj de atenționare la contact@cristelageorgescu.ro.

3. Direct în magazin în România, fără taxe de transport:
București

1. Magazinul Biocorner (Dorobanți, str. George Călinescu) – preț 105 RON (cu 5% reducere pentru clienții magazinului).
2. Toate magazinele Naturalia.bio – preț 120 RON
3. Magazinul Ki-Life (Piata Amzei 17, Sector 1) – preț 100 RON
Constanța
1. Vasile Moldoveanu (0722 270 374) – preț 100 RON
Brașov
1.Alomama CentrulBrasov (str. I. Teodoreanu nr. 1, bl.2, ap.7, Brasov, tel.0732 566 262) – preț 110 RON
2. Curs “Renasterea”cu Ditta Depner (tel. 0744 641 558) – preț 100 RON
3. Magazinul Crud și Sănătos (str. Lungă 134, tel. 0746 232 255) – preț 100 RON
Timișoara
1. Farmacia Holistică Minunea Naturii (Str. Sf. Ap. Petru și Pavel.48 sau Shopping City Timișoara) – preț 112 RON
3. Apiarium (Bd. Corneliu Coposu, Nr. 5, tel. 0720 535 536) – preț 100 RON
Oradea
1. Asociatia Joyful Learning (str. Bradului, nr 24, tel 0744522970) – preț 100 RON

REPUBLICA MOLDOVA – Nutriționist Corina Dascalu (tel. 0037379130303)

Cu iubire și cu recunoștință, vă mulțumesc,

Cristela GEORGESCU

Formular de comandă
valabil doar împreună cu dovada plății

Da

După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a comenzii dvs prin e-mail.
În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Completarea acestui formular presupune inscriere automata la servicu de Newsletter in vederea obtinerii de informatii referitoare la comanda. Aveti posibilitatea sa va dezabonati ulterior, in momentul in care primiti un newsletter.

Am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor în conformitate cu politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal implementată de CRISTELA GEORGESCU.


Număr afişări : 18.704

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Buna ziua scumpa Cristela,
  As vrea sa cumpar cele 3 carti(noul simplu 1, simplu 2 impreuna cu carnetelele si Diversificare pur si simplu) intr-o singura comanda( pt cand vor fi disponibile)
  Cum sa fac sa iti trimit adresa ?

  1. Draga Ana,

   Multumesc pentru incredere. Te rog frumos, completeaza un formular de precomanda Simplu 1 si la observatii noteaza ca vei dori restul cartilor. Cand vor aparea, voi sti exact si pretul, vei primi un mesaj si vei putea achita comanda pe eSHOP. Fiecare carte va avea surpriza ei 🙂

   Formularul de precomanda e aici: https://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-1/

   Imbratisari cu Vitamina L,
   cristela

 2. suta la suta este bun ca i natural

 3. Buna ziua, dacă vreau sa cumpăr toate 3 cărțile și am ales alta modalitate de plata decât prin card, adică prin transfer bancar. Nu știu cât trebuie sa plătesc in prealabil pentru toate cele 3 cărți…. Diversificare pur și simplu costa 22 de euro , dar restul ?
  Multumesc frumos și o seara frumoasa va doresc!

  1. Draga Teodora, multumesc frumos! Mi-ai scris si un email, la care ti-am raspuns deja de cateva ore, nu l-ai primit? te rog verifica si confirma-mi. Multumesc

   Simplu 2 are pretul pe pagina lui, 12 EUR:https://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-2/

   sau 10 EUR daca e in PAchetul IMPREUNA: https://cristelageorgescu.ro/produs/set-cadou-impreuna/

   NOUL Simplu 1 inca nu este gata, asa incat nu stiu ce pret are, draga mea. Multumesc pentru intelegere.

   Cu recunostinta,

   cristela

 4. Buna ziua,Cristela! O sa gasim cartea in librariile Carturesti? Multumesc! Sa ai o primavara frumoasa!

  1. Draga Crina, nu stiu sa iti raspund acum. Daca va fi, voi anunta, draga mea. Multumesc pentru urare, m-am bucurat! 🙂

 5. Buna ziua Cristela ! Daca fac precomanda acum , as putea ridica cartea la conferinta in Oradea ? ( eu fiind din Oradea) . E posibila aceasta varianta ?

  1. Draga mea, multumesc pentru incredere. Cel mai simplu e bine sa o cumperi atunci. Si primești și autograf 🙂 și îmbrățișare!

   cristela

 6. Buna Cristela, eu am inceput de ceva timp diversificarea, am o fetita de 1 an si 4 luni. Avand in vedere acest lucru, as dori sa stiu daca este o carte utila mai mult pentru inceputul diversificarii. Eu am cartea Simplu 2 🙂

  1. Multumes, Alina draga. Este o carte utila toata viata. Desigur exista un capitol specific perioadei 6-12 luni, restul sunt informatii asupra carora putem reveni la orice varsta, chiar si cand vom fi… bunici! 🙂 Cu drag,
   cristela

 7. Buna Cristela!
  Tocmai ce a sosit cartea si am vrut sa iti scriu imediat sa te felicit. Arata minunat!! Am reusit sa parcurg cuprinsul si sa o rasfoiesc putin. De-abia astept sa o citesc!
  Multumesc si mult succes in tot ceea ce-ti propui.
  Cu drag,
  Alexandra

  1. Multumesc, draga Alexandra pentru caldura mesajului! Astept impresii dupa lectura! Prima proba, cea de imprietenire cu cartea vad ca am trecut-o! 🙂

   Cu iubire,

   cristela

 8. Buna draga Cristela, am și eu o întrebare pe 2 iunie se poate cumpăra cartea fara a participa la conferința?Multumesc

  1. Desigur draga Alina, iti pot da si un autograf daca vii la final sau pauza.

   Gand bun,

   cristela

 9. Buna ziua.
  In Suceava unde poate fi gasita cartea Pur si Simplu?
  Sau unica solutie este comanda online?
  Multumesc anticipat!

  1. Buna dimineata, draga Natalia, multumesc pentru intrebare. E posibil ca in scurt timp sa o gasiti la Scoala Mamei din Suceava (doamna Alexandra Hlade, telefon 0770 62 62 78). Altfel da, doar comanda prin email si plata cu cardul sau cu transfer bancar, expediere cu curier rapid.

   Imbratisari,
   Cristela GEORGESCU

 10. Buna draga Cristela!
  Astazi am primit cartea Diversificare, pur si simplu. Abia astept sa ma “apuc ” de ea . Te urmaresc cu drag ori de cate ori reusesc .
  La multi ani celori 2P! Sanatate va dorim si numai bine!
  Cu aprecirere!

  1. Multumim frumos, intreaga “echipa”, draga Anca! Drum bun spre Acasa Inimii, caci asta vei face cand lecturezi.

   Gand bun,
   cristela

 11. Buna Cristela ! As dori sa cumpăr si eu o carte dar locuiesc in Germania.. cum pot proceda? Iti mulțumesc

  1. Draga Andreea, cu mare drag, multumesc, pe site cu cardul sau imi dai un email cu detaliile tale si faci plata prin transfer bancar. Gand frumos, cristela

 12. Buna ziua, oare nu se gaseste si in Cluj cartea?
  Multumesc!

  1. Draga Mirela, servus! Daca exista librarie Carturesti, acolo. Daca nu, sunt in discutii cu un distribuitor local si sper sa fie din aprilie. Multumesc pentru interes.

   Cristela

Care este opinia ta?