Diversificarea, pur și simplu

Diversificarea, pur și simplu
 • Titlu: Diversificarea, pur și simplu
 • Subtitlu: din 16 aprilie 2018
 • Autor: Cristela GEORGESCU
 • Ediția: I
 • Anul apariției: 2018
 • Editura: Proiect realizat în regie proprie
 • Editor(i): Concept grafic: Baroque Books & Arts
 • Prefață: Dr. Sorina Soescu
 • Ilustrator(i): Ana Wagner
 • Gen: Educație alimentară holistică
 • Suport: Hârtie offset
 • Finisaj: Coperți cartonate
 • Pagini: 312
 • Format: 20*24cm (idem cărțile Simplu)
 • ISBN: 978-973-0-26378-7
 • Preț: PROMOȚIONAL 22 EUR (100 RON)
 • În stoc
 • Plateste cu cardul!

Urmăriți conținutului cărții explicat capitol cu capitol, în prezentarea autorului:

Această carte cuprinde pe parcursul a peste 300 de pagini, informație științifică împletită în stil propriu cu cunoașterea, înțelegerea și experiența mea personală și profesională referitoare la diversificarea alimentației copiilor respectând principiile: 1) PUR și  2) SIMPLU.

Cuvântul Înainte aparține Dr. Sorina Soescu.

Cunoașterea pe care am dobândit-o de la îndrumători de referință în nutriție, naturopatie, apifitoterapie, medicină, biochimie, am trecut-o prin filtrul propriei înțelegeri, o practic cu consecvență în creșterea copiilor mei, Pavel (8 ani) și Petru (7 ani) și o împărtășesc în această carte cu intenția de a reda mamelor în special și părinților/îngrijitorilor în general, forța și încredereea de neclintit în propriile intuiții, în înțelepciunea organismului uman, în natură și nu în ultimul rând în copii.

Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări în alimentație și există familii care sunt constrânse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (acesta din urmă a fost și cazul meu). Găsesc lipsit de umanitate, nefiresc și contraproductiv să fie contaminați cu frici sau prejudecăți care să le saboteze demersul de reformă alimentară, și asta doar pentru că medicii, îndrumătorii sau apropiații lor nu au deschiderea de a se informa și a proba și alt tip de informație (pe care nu o consider ”greșită”, ci doar diferită). De aceea cartea conține o Notă pentru cadre medicale, studenți la medicină și specialiști în nutriție și o Notă pentru mame.

Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și rețete exacte, ci, din contră, doresc să ne eliberăm împreună de toate cele care ne-au înrobit până acum.

În carte am atins următoarele teme: intuiția maternă, frica, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, temeri și adevăruri științifice legate de adecvarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de Diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni,  combinații „corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncare înseamnă corect sau suficient?, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei, aspectele care merită un strop de precauție: de la alimente (considerate) sănătoase, până la vitamina D și B12. Cartea se încheie cu rețete, inclusiv cu indicații privind vârsta la care pot fi probate.

Am scris cartea cu gândul la noi, mamele, bunicile și copiii acestui Pamânt.

Am scris-o dintr-un context de conștientizare a abundenței, nu a lipsurilor: consider că am fost cu toții creați ca ființe care au la dispoziție toate mijlocele, toate cunoștințele și toate capacitățile pentru a se dezvolta și a trăi frumos și sănătos. Am scris-o cu deplina conștiență a faptului că mă aflu aici pentru a fi eu însămi, nu pentru a realiza sau a dovedi ceva.

Fie ca această lucrare realizată cu responsabilitate și cu migală, să împuternicească și să  lege inimile noastre, precum un fir de lumină aurie, pornit și răsucit în numele Iubirii!

Cartea poate fi expediată oriunde în lume și va fi lansată în premieră la Oradea  (21 aprilie), Austria (12 mai) și apoi la București (02 iunie). Pentru a primi notificări despre evenimentele legate de lansare, înscrieți-vă, vă rog la Newsletter (în semn de considerație, nu trimit emailuri spam).

Cum se plătește?

1. Cu card Visa sau MasterCard, indiferent în ce monedă este emis. Nu trebuie să aveți card în euro. Dacă plătiți cu cardul, apăsați AICI.
Transportul este doar pentru livrări în orașe. Dacă locuiți în afara orașelor, firma de curierat va percepe un tarif suplimentar, per KM parcurs. Pentru a evita această situație, coletul va fi transmis cu Priori Post și veți fi anunțat înainte de expediere.

2. Cu transfer bancar sau PayPal – folosiți formularul de mai jos.
>>> În lei, expedieri în România.
Transmiteți comanda folosind formularul de mai jos. Plătiți contravaloarea cărții prin transfer bancar sau prin depunere gratuită de numerar (pentru numerar indicați cod client 216359) în contul IBAN (RON): RO87 OTPV 0000 0000 0437 2452 deschis la OTP Bank, beneficiar Cristela Elena GEORGESCU și transmiteți o confirmare de plată la contact@cristelageorgescu.ro. Costul transportului se achită separat, direct curierului Urgent Cargus, la livrare (vezi tarifele AICI). Dacă doriți ca livrarea să fie făcută cu o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne indicați și vom proceda așa.
>>> În EUR, expedieri în afara României. Transmiteți comanda folosind formularul de mai jos. Veți primi un mesaj cu prețul transportului. Plătiți apoi contravaloarea totala a comenzii prin transfer bancar (IBAN AT96 4300 0432 4950 0001, BIC VBOEATWW la Volksbank Wien, Beneficiar Cristela Georgescu Health Coach) sau prin PayPal, adresa carte@cristelageorgescu.ro opțiunea Family & Friends. În acest caz nu este nevoie de confirmare de plată.

3. Direct în magazin, fără taxe de transport:
București:
magazinul BioCorner (Dorobanți, Str. George Călinescu), magazinele Naturalia.
Oradea:
magazinul BioVita
Timișoara:
farmaciile holistice și integrative Minunea Naturii
Constanța: Centrul Natura
sau Vasile Moldoveanu (0722 270 374)

Cu iubire și cu recunoștință, vă mulțumesc,

cristela

Formular de comandă
valabil doar împreună cu dovada plății

Da

După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a comenzii dvs prin e-mail.
În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.


 1. Buna ziua scumpa Cristela,
  As vrea sa cumpar cele 3 carti(noul simplu 1, simplu 2 impreuna cu carnetelele si Diversificare pur si simplu) intr-o singura comanda( pt cand vor fi disponibile)
  Cum sa fac sa iti trimit adresa ?

  1. Draga Ana,

   Multumesc pentru incredere. Te rog frumos, completeaza un formular de precomanda Simplu 1 si la observatii noteaza ca vei dori restul cartilor. Cand vor aparea, voi sti exact si pretul, vei primi un mesaj si vei putea achita comanda pe eSHOP. Fiecare carte va avea surpriza ei 🙂

   Formularul de precomanda e aici: http://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-1/

   Imbratisari cu Vitamina L,
   cristela

 2. suta la suta este bun ca i natural

 3. Buna ziua, dacă vreau sa cumpăr toate 3 cărțile și am ales alta modalitate de plata decât prin card, adică prin transfer bancar. Nu știu cât trebuie sa plătesc in prealabil pentru toate cele 3 cărți…. Diversificare pur și simplu costa 22 de euro , dar restul ?
  Multumesc frumos și o seara frumoasa va doresc!

  1. Draga Teodora, multumesc frumos! Mi-ai scris si un email, la care ti-am raspuns deja de cateva ore, nu l-ai primit? te rog verifica si confirma-mi. Multumesc

   Simplu 2 are pretul pe pagina lui, 12 EUR:http://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-2/

   sau 10 EUR daca e in PAchetul IMPREUNA: http://cristelageorgescu.ro/produs/set-cadou-impreuna/

   NOUL Simplu 1 inca nu este gata, asa incat nu stiu ce pret are, draga mea. Multumesc pentru intelegere.

   Cu recunostinta,

   cristela

 4. Buna ziua,Cristela! O sa gasim cartea in librariile Carturesti? Multumesc! Sa ai o primavara frumoasa!

  1. Draga Crina, nu stiu sa iti raspund acum. Daca va fi, voi anunta, draga mea. Multumesc pentru urare, m-am bucurat! 🙂

 5. Buna ziua Cristela ! Daca fac precomanda acum , as putea ridica cartea la conferinta in Oradea ? ( eu fiind din Oradea) . E posibila aceasta varianta ?

  1. Draga mea, multumesc pentru incredere. Cel mai simplu e bine sa o cumperi atunci. Si primești și autograf 🙂 și îmbrățișare!

   cristela

 6. Buna Cristela, eu am inceput de ceva timp diversificarea, am o fetita de 1 an si 4 luni. Avand in vedere acest lucru, as dori sa stiu daca este o carte utila mai mult pentru inceputul diversificarii. Eu am cartea Simplu 2 🙂

  1. Multumes, Alina draga. Este o carte utila toata viata. Desigur exista un capitol specific perioadei 6-12 luni, restul sunt informatii asupra carora putem reveni la orice varsta, chiar si cand vom fi… bunici! 🙂 Cu drag,
   cristela

 7. Buna Cristela!
  Tocmai ce a sosit cartea si am vrut sa iti scriu imediat sa te felicit. Arata minunat!! Am reusit sa parcurg cuprinsul si sa o rasfoiesc putin. De-abia astept sa o citesc!
  Multumesc si mult succes in tot ceea ce-ti propui.
  Cu drag,
  Alexandra

  1. Multumesc, draga Alexandra pentru caldura mesajului! Astept impresii dupa lectura! Prima proba, cea de imprietenire cu cartea vad ca am trecut-o! 🙂

   Cu iubire,

   cristela

 8. Buna draga Cristela, am și eu o întrebare pe 2 iunie se poate cumpăra cartea fara a participa la conferința?Multumesc

  1. Desigur draga Alina, va fi ultima mea conferinta, asa incat iti pot da si un autograf daca vii la final sau pauza.

   Gand bun,

   cristela

Care este opinia ta

 1. Această carte cuprinde pe parcursul a peste 300 de pagini, informație științifică împletită în stil propriu cu cunoașterea, înțelegerea și experiența mea personală și profesională referitoare la diversificarea alimentației copiilor respectând principiile: 1) PUR și 2) SIMPLU.