Program Sâmbăta, 18 ianuarie 2014

 

Introducere în sănătate și nutriție holistică

09:30 – 10:00   Înregistrare participanți
10:00 – 12:30    Prelegere
12:30 – 13:00    Pauză de masă (alimente sănătoase, apă)
13:00 – 15:00    Prelegere
15:00 – 15:30    Pauză (gustare cu produse integrale 100% bio, apă)
15:30 – 16:50     Întrebări, raspunsuri si … surprize

Locație

 

Hotel Athénée Palace Hilton, BUCUREȘTI

Sala de conferințe “Le Diplomate”
Strada Episcopiei 1-3, Sector 1 – link Google Maps

 

Înscrieri

 

Costul unui bilet: 230 RON/persoana

Înscrierile se fac până la data de 13 ianuarie 2014 prin plata cu numerar sau transfer bancar (OP), ambele în contul:

IBANRO56 MILB 0000 0000 0437 2452
Beneficiar: Cristela Georgescu
Deschis la: Millenium Bank ROMÂNIA

Detalii organizatorice:

 • Includeți la detalii numele și prenumele participantului, accesul la conferința se va face în baza acestora, nu este nevoie de altă dovadă.

  ATENȚIE!
  Dacă se face o singură plată pentru mai mulți participanți, trimiteți un email la cosmina.spinu@yahoo.com și enumerați numele, prenumele participanților pentru a evita eventualele erori survenite in cazul unor sisteme de online banking care nu permit preluarea tuturor detaliilor declarate pe documentul de plata.
 • Pentru fiecare plată se va emite factură, originalul se va ridica in ziua conferinței, la înregistrare sau în oricare dintre pauze.
 • Pentru cei care doresc sa primească confirmarea încasării prin e-mail și/sau o copie scanată a facturii, trimiteți separat un e-mail cu aceasta solicitare la cosmina.spinu@yahoo.com
 • Plata cu numerar se poate face la orice agenție Millenium Bank, fără comison.
 • Materialul prezentat la această conferință este protejat de copyright. Înregistrarile audio/video se fac doar de către persoanele autorizate.

 

Contact

 

Pentru mesaje, întrebări suplimentare sau clarificări puteți lua legătura cu:

 

Despre “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”

 

Medicina preventivă și promovarea sănătății sunt vorbe goale în politica de stat. Sistemul de sănătate a devenit de fapt sistemul de management al bolilor și un business al asigurărilor de sănătate. Programa școlii de medicină modernă pune accentul pe boala și medicamente, nu pe sănătate și vindecare. Companiile farmaceutice și producătoare de aparatură medicală capitalizează deopotrivă pe mentalitatea pacientilor si a medicilor că singurul mod legitim in care se poate aborda o afecțiune este prin medicamente. Ce e de făcut?

***

Sănătatea holistică valorifică conceptul conform căruia omul a fost creat ca ființa integrală, cu trup, minte și suflet și doar sănătatea acestor compartimente luate individual și împreună poate asigura buna funcționare pe termen lung a mașinăriei numită “organism uman”. Sănătatea holistică e mai mult decât un set perfect de analize sau absența bolii, sau alimentație corectă și mișcare. E permanentă vindecare și menținere a acelui echilibru fizic, sufletesc și mental care ne susține să trecem prin viață cu seninătate, fără a fi doborâți de toate lucrurile menite să ne rănească neîncetat fizic, sufletește și mental. Cum ajungem să ne bucurăm de așa ceva pe termen lung ?

***

Nutriția holistică înseamnă mai mult decât ce se află în farfurie sau în vârful furculiței, înseamna hrană pentru trup, minte și suflet. Si asta face ca fiecare clipă a vieții sa fie de fapt Hrană. Prin ce e diferita “alimentatia sanatoasa” de “a fi in trend” sau in pas cu teoriile alimentare la moda? Care sunt “alimentele” cele mai valoroase pentru hrana mintii si a spiritului ?

***

În era tehnologiei și a vitezei, oamenii cunosc – și încă de la vârste foarte fragede – implicațiile alimentației asupra sănătății. Nu de informații ducem lipsa, nu asta constituie principalul neajuns pentru care spitalele și farmaciile sunt pline de “clienți” fideli, ci faptul că nu facem mare lucru cu informațiile respective. De ce continuam sa facem ceea ce ne face rău? Cum am ajuns să vedem răul ca bine și binele ca rău? Cum evadăm din capcană ?

***

Cei mai mulți dintre noi avem nevoie de o motivație specială. Boala și moartea sunt într-adevăr motivații puternice, dar ele nu inspiră și nu dau spiritului forță și aripi, așa cum o face vitamina L. Ce este, de unde obținem și cum ne intoxicăm iremediabil cu această vitamină ?

***

Raspunsuri la toate aceste întrebări și nu numai, in seria de conferințe “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”:

 • 26 Octombrie 2013: Brașov, Introducere în sănătate și nutriție holistică
 • 18 Ianuarie 2014: București, Introducere în sănătate și nutriție holistică
 • august 2014: eveniment surpriza unde sunt speaker invitat. Va fi anuntat in ultima parte a conferintei de la Bucuresti.
 • octombrie 2014: Brasov, Vitamina L pentru mame si copii

Nota: Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică a publicului la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

Despre vorbitor

 

Consultant, speaker și coach cu studii postuniversitare si acreditări profesionale internaționale în domeniu, Cristela Georgescu militează pentru prevenție și promovarea sanatatii naturale în companii, comunități și familii. Voluntar consacrat, Cristela este și co-autor al cărții “Nu hrăni cancerul!” (proiect 100% caritabil), fondator și contribuitor la inițiative, organizații locale și internaționale implicate în medicina preventivă, nutriție naturala, drepturile parintilor si ale copiilor, etică si educație. Cristela are studii universitare în economie și finanțe, peste 15 ani de carieră în banking și management executiv, public speaking, voluntariat pentru educarea și formarea noii generații, este căsătorită și are doi copii.

Mai multe despre Cristela Georgescu

 

Sponsori și parteneri

 

Naturalia

 Naturalia

Asociația Bio Romania

Asociația Bio Romania

Mămici la Superlativ

Mămici la Superlativ

Biocorner

 

>