Prin această opțiune puteți lua legătura cu mine (formularul este în subsolul paginii) pentru cărțile mele, colaborări, invitații ca speaker, interviuri. Vă mulțumesc și vă rog ca înainte de transmite mesajul să citiți cu atenție precizările care urmează. În acest fel vă puteți asigura că veți primi răspunsul potrivit.

Mesajele care nu fac obiectul acestui site și/sau atacurile la persoană, vor fi blocate și anulate înainte de a ajunge la mine.

Pentru servicii de publicitate online: activitatea este non-profit, toate fondurile sunt destinate acoperirii costurilor de gazduire si de mentenata ale siteului www.cristelageorgescu.ro, de aceea sunt excluse colaborarile tip barter.

Pentru invitații ca speaker: această activitate presupune cheltuieli de călătorie și onorariu de vorbitor. Pentru o discuție detaliată, vă rog transmiteți un email la contact@cristelageorgescu.ro.

Pentru întrebări și consultații private legate de starea de sănătate și stilul de viață vă rog țineți cont de cele expuse în continuare:

1. Obiectivul acestui site este unul informativ, educativ, nu terapeutic. Obiectivul este cunoașterea și înțelegerea simplă și unitară a interacțiunilor dintre corp, suflet, minte și mediul în care trăim, nu tratamentele medicale. Pentru urgențe se merge la urgență!

2. Începând din 21 septembrie 2021, nu mai ofer sesiuni private. Mulțumesc pentru încredere tuturor persoanelor cu care am colaborat în acești ani în cadru privat, la cabinet sau online. Misiunea mea rămân Împuternicirile, cele prin care să accesați sănătatea prin propria putere. Voi continua educația de grup prin emisiuni pe canalul meu YouTube, sau pe profilul meu Instagram, cărți noi și ”Atelierele  de Împuternicire” (vă invit să studiați regulat AICI, oferta se actualizează permanent).

3. Nu am răspunsuri fulger la întrebări care care cer solutii hocus-pocus: “Am problema X, zi-mi ce să iau/ ce să îi dau copilui ca să treacă!”. Această practică nu face parte din obiectul meu de activitate și nu înseamnă vindecare, ci reparare temporară. Este o abordare standard în practica Departamentelor de Servicii cu Clientii (Customer Service), atunci când trebuie reparate sau depanate diverse mașinării. Organismele noastre, deși sunt ”mașinării” complexe, nu se repară țac-pac!, apasând pe butoane, după instrucțiuni din protocoale standard, ci funcționează în acord cu biologia individuală. Vindecarea și însănătoșirea NU înseamnă suprimarea simptomelor. Consultațiile electronice prin intermediul comentariilor pe blog sau al mesajelor email sunt inadecvate și inutile din acest punct de vedere. Inclusiv tratamentele naturiste, dacă se adresează exclusiv simptomelor și nu cauzei, nu aduc cu sine vindecare. Tratamentele naturiste fac parte dintr-o strategie de vindecare complexă, care include dieta, sentimentele, gândurile și alte obiceiuri de viață și care, din punct de vedere etic,  nu pot fi cuprinse unitar si integral într-un răspuns pe site sau într-un mesaj email.

Vindecarea presupune:

  • Deschidere si disponibilitate personală pentru întelegere si cunoaștere. Nu ne putem vindeca (mai ales de frica de boală sau de frica de carențe) dacă nu înțelegem ce și de ce se întâmplă în corp. Fiți pregătiți să vă recomand de citit înainte de a vă răspunde cu soluții.
  • Parteneriat autentic cu un medic si/sau cu un specialist/terapeut care iubeste oamenii, are înțelegere holistică și este interesat de identificarea si eliminarea cauzelor, nu de suprimarea sau tratarea simptomelor. In orice caz, el ne poate ajuta sa ne ajutam, noua ne revine responsabilitatea asoluta.
  • Răbdare și asumarea responsabilității. Toți sperăm în ceva sau cineva din afara noastră, care să vină să ne ”vindece” de toate relele printr-o fluturare de baghetă magică – orice, numai să nu ne asumăm responsabilitatea pentru vindecare! Cand vrem sa fim sanatosi ne inarmam cu rabdare si cu vointa pentru toata viata, nu pentru cateva zile, saptamani sau luni. Dezechilibrele nu dispar peste noapte nici cu o pastila, nici cu o frectie, nici cu remedii homeopate, nici fitoterapice, nici cu proceduri sau interventii de orice natură. Nu dispar (= vindecare) peste noapte, pentru ca nu au apărut peste noapte, ci în timp. Stresul prelungit (atitudinea fata de provocarile vietii, modul în care reacționăm), alimentația (lăcomia, ignoranța și frica de carențe), gândurile și afirmațiile despre sine și despre cei din jur sunt principalale cauze ale suferințelor noastre.

3. Dacă adresați o întrebare la care deja există răspunsuri pe site, nu voi răspunde. Căutați întotdeauna înainte răspunsurile cu funcția de căutare (Search). Rubrica “Farmacia Naturii” (Experiente Naturiste si/sau Întrebări frecvente) cuprinde împărtășiri ale experiențelor personale. Pe blog există sute de articole și mii de comentarii cu informații despre modul de funcționare a organismului uman, alimentație holistică, detoxifiere regenerativă, dezvoltare spirituală și creșterea copiilor, așa cum le-am studiat teoretic și cum le-am experimentat practic, direct, zi de zi din 2004. Dacă nu răspund, înseamnă că nu am resursele energetice necesare sa fac acest lucru și vă mulțumesc pentru înțelegere.

0 of 350
>