Detoxificare și regenerare celulară

Acesta este un program holistic strategic de detoxificare și de regenerare celulară, bazat pe învățăturile, metodele și formulele botanice fitoterapice create de Dr. Robert Morse și pe studiul și practica personală.

Obiectivul programului:
Furnizarea de informații și de instrumente pentru curățare, stimulare și tonificare cel puțin la nivel fizic, celular.

ONORARII

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.

Abordarea mea a fost dintotdeauna una holistică, de aceea în cadrul programului putem obține același gen de rezultate și la nivel intelectual și emoțional. Cu alte cuvinte vom asista și la ”curățarea”/detașarea de energii toxice care obstrucționează sau care îngreunează, de exemplu: pofte, trăiri, relații, tipare de gândire, de reacție și de comportament.

Am implementat și practic stilul de viață bazat pe detoxificarea regenerativă celulară din anul 2013, alternând în funcție de nevoi și de evoluție intensitatea și ”viteza” de la Master Fast, post negru, post negru intermitent, post cu sucuri, dieta monofruct, dietă fructariană 100%, dietă de detoxificare blândă. Am adoptat acest stil alimentar în 2013, după 10 ani de dietă vegană,  atunci când am înțeles că doar alimentația de una singură și tratată separat nu reprezintă nici problema, nici soluția pentru starea noastră de bine sau de rău. Urmărește și acest video de 5 minute AICI și în care prezint noțiuni de bază despre detoxificarea regenerativă.

Sunt Specialist în Detoxificare Regenerativă și Iridiologie clinică (Level I și Level II) certificat de Dr. Robert MORSE, în urma studiilor și a practicii intensive, dar și a examenelor exigente pe care le-am urmat la la Școala Internațională de Detoxificare Regenerativă în Florida, USA. În paralel am urmat/absolvit și programul unic și integrativ de formare și examinare profesională, practică, eficientizare și vindecare – ”Școala Sănătate 5D” – program coordonat de Dr. Sorina SOESCU, unde am aprofundat cunoștințele și conexiunile despre/din organismul uman cu ajutorul următoarelor domenii: anatomie, fiziologie, biochimie, psihologie, nutriție, fitoterapie și spiritualitate. Mai multe despre pregătirea și povestea mea completă găsiți AICI.

Acest program NU este potrivit pentru Dumneavoastră…

1. …dacă sunteți în căutare de diagnostice, tratatmente pentru boli sau pentru simptome. În naturopatie vindecarea presupune o altă abordare.

2. …dacă sunteți într-o situație de urgență.

3. …dacă sunteți în căutare de soluții trendy sau miraculoase pentru slăbit, îngrășat, curățat, vindecat, întărit, regenerat organismul. Ca să aibă loc, toate aceste ”minuni” cer rigoare, răbdare, încredere, statornicie, disciplină, hotărâre și voință de neclintit. Din respect pentru organismul uman și pentru Creatorul lui, NU susțin soluții comerciale hocus-pocus sau hei-rup, tip detoxificare intensivă pe parcursul a două – trei – patru zile  sau detoxificare în salturi.

Când și pentru cine este recomandat un astfel de program?

1. Pre-concepție, inclusiv infertilitate.

E datoria oricărui cuplu să restabilească ordinea și echilibrul interior înainte de a concepe un copil, pentru ca acesta să vină pe lume sănătos și robust genetic. Curățarea și regenerare adecvată are loc înainte de concepție. Să ne asigurăm că organele și glandel noastre funcționează bine. Avem nevoie mai ales de de tiroidă și de paratiroide funcționale pentru metabolismul/utilizarea calciului. Calciul este una dintre prioritățile oricărei femei însărcinate sau care alăptează.

2. Susținere în sarcină și în perioada alăptării.

Dacă în perioada preconcepției accentul cade pe curățare fortificare și regenerare, în această etapă preocupare principală este aportul printr-o alimentație pură și simplă.

3. Copii (de orice vârstă).

4. Persoane preocupate de ochi, dantură, greutate, aspectul pielii, al unghiilor, al părului.

5. Persoane care urmăresc un nivel superb de energie, vitalitate, claritate, încredere și calm.

6. Prim-ajutor fitoterapic (ce plante, sub ce formă, pentru ce, de unde).

Condiții obligatorii pentru participare la acest program:

1. Disponibilitate de a citi.

2. Disponibilitate de a asculta.

3. Disponibilitate de a experimenta.
”Cunoștințele pe care le acumulez îmi sunt de folos doar dacă le pun în practică.”

4. Disponibilitate de a ”vâna” permanent soluții
”Îmi antrenez concentrarea pe ce este posibil și pe ce pot.”

5. Integritate și consecvență.
”Fac ceea ce m-am angajat să fac, atunci când am spus că fac și atunci când e nevoie. Nerespectarea angajamentelor + scuze/justificări ≠ Am făcut ce am spus că fac. În viață pot avea un singur lucru, nu pe amândouă: ori rezultate, ori motive pentru care nu am rezultate.”

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Număr afişări : 1.377