„Diversificarea, pur și simplu”
Conferință și lansare de carte

București ⁄ România

02 iun 2018
 • Data:
  02 iunie 2018
 • Ora:
  10:00 - 18:30
 • Participare:
  55 EUR / 250 RON
 • Organizator:
  Cristela GEORGESCU, Certified Holistic Health Practitioner & Integrative Nutrition Coach
 • Locație:
  Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”
  București ‚ România
 • Locuri:
  150
Locuri rămase 98

”Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări în alimentație și există familii care sunt constrânse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (acesta din urmă a fost și cazul meu). Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și rețete exacte, ci, din contră, doresc să ne eliberăm împreună de toate cele care ne-au înrobit până acum.”
Cristela GEORGESCU

Conferința pune accent pe cele mai importante aspecte teoretice și practice din cartea Diversificarea, pur și simplu de Cristela Georgescu, cu prefață de Dr. Sorina Soescu: intuiția maternă, teama de eșec, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, colaborarea cu terapeuții, temeri și adevăruri științifice legate de adecvarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de Diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni, combinații „corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncare înseamnă corect sau suficient?, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei, aspecte care merită un strop de precauție – de la alimente considerate sănătoase, până la vitamina D și B12. (Citește mai multe despre carte AICI.)

Prin temele prezentate, invitații vor amplifica mesajul împuternicitor al cărții.

Sesiunile interactive și practice intenționează răspunsuri sau sugestii pentru provocările întâlnite pe parcursul diversificării sau pentru întrebările apărute în urma lecturării cărții.

Notă. Obiectivul evenimentelor pe care le organizez este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

Program

Programul începe și se termină la ora exactă, vă rugăm sosiți din timp. Întârzierile produc disconfort uriaș vorbitorilor și participanților aflați deja în sală.

9:00 – 10:00 Înregistrare participanți

10:00 – 12:00 Partea I (sesiune interactivă cu invitați speciali)
Mama știe!
(Blânde aduceri aminte și împuterniciri pentru mame sau viitoare mame.)

12:00 – 13:00 Pauza de prânz (apă, cafea, fructe, snacksuri)
Fructele sunt de la BioCorner și de la Institutul de Cercetare Pomicolă. Snacksurile sunt de la Solaris.

13:00 – 14:30 Partea a II-a (sesiune interactivă)
Diversificarea, pur și simplu
(Practic, cum facem?)
Când simplu devine complicat
(Colaborarea cu medicul, cu familia, cu copilul.)

14:30 – 15:00 Pauză

15:00 – 16:30  Partea a III-a (sesiune interactivă)
Întreabă-mă tot ce vrei!
(Dificultăți, temeri, îndoieli.)

16:30 – 17:00 Pauză

17:00 – 18:30 Partea a IV-a (sesiune practică)
Poftă bună de viață!
(Compunem împreună meniuri de diversificare.)
Sesiune de autografe

Cum mă înscriu? Prin cumpărarea unui bilet.

 • Cu card Visa sau MasterCard (55 EUR), apasă AICI. Nu este nevoie să aveți card în euro, indiferent că prețul biletului este în euro, acesta poate fi achitat cu card în orice monedă. Nu se poate plăti cu card VisaElectron sau Maestro.
 • Cu transfer bancar/ordin de plată (250 RON) în contul IBAN (RON): RO87 OTPV 0000 0000 0437 2452 deschis la OTP Bank, beneficiar Cristela Elena Georgescu. În acest caz locul va fi rezervat doar după ce transmiteți numele participantului și dovada plății prin email la contact@cristelageorgescu.ro.
 • Cu numerar (250 RON) la oricare dintre sucursalele OTP Bank din țară. Depunere de numerar este gratuită. Indicați cod client 216359, contul IBAN (RON): RO87 OTPV 0000 0000 0437 2452 deschis la OTP Bank, beneficiar Cristela Elena Georgescu. În acest caz locul va fi rezervat doar după ce transmiteți numele participantului și dovada plății prin email la contact@cristelageorgescu.ro.Pentru fiecare plată veti primi factură (pe loc/automat – în cazul plăților cu card și după confirmarea plății – pentru OP și numerar). Aceasta va reprezenta și biletul Dvstră.

Anularea participării

Contravaloarea biletelor nu poate fi restituită în cazul anulării participării, dar puteți transfera locul Dvstră unei alte persoane pe care ați identificat-o. Transmiteți în acest caz numele noului participant la contact@cristelageorgescu.ro.

Copii

Copiii pot participa la eveniment, va exista un spațiu unde pot fi alăptați în liniște, în cazul în care nu doriți să îi alăptați în sală. Vă rog să țineți cont pentru copii de faptul că evenimentul se desfășoară într-un spațiu închis, cu aranjament amfiteatru (nu la mese, vezi foto), cu posibilități limitate de mișcare.

Pentru parteneriate, întrebări suplimentare sau clarificări puteți transmite un email la contact@cristelageorgescu.ro

Parteneri

Partenerii mei sunt loiali și iubitori față de tot ce aduce sănătate familiei și naturii. Ei nu au plătit pentru ca eu să le fac reclamă, ci au contribuit cu resursele disponibile la realizarea calitativă a unui eveniment pentru comunitatea de părinți și copii din România.
motherlove
raw bite
Care este opinia ta