Foaie verde-a bobului, dus-am dorul socului!

Scris de Cristela  - 11 mai 2016

Pentru cei care nu au reușit să răsfoiască primul volum din colecția de sănătate Simplu, prezint un fragment din carte, la categoria “Nu uita, dragă mămică: soc, socată, socățică!”. Dați pagina aici.

Dacă vă trage inima și la o lectură suplimentară detaliată despre proprietățile farmacologice ale socului, vă las trimitere către articolul originar (2012), Socată si Negresă.

La mine socul înflorește după 20 mai, așa că până una-alta stăteam liniștită (vorba vine 🙂 ). Noroc că m-au bătut pe umăr băieții de la Tomatina și-au zis că ne cinstesc pe toți de pe acest blog cu o reducere de 10% la pachetul de produse necesare pentru 5 litri de socată (detalii mai jos). Doar să introducem la detaliile comenzii finale, codul 45socata pentru un preț special, 45RON. M-au  anunțat și că le-au mai rămas câteva exemplare de carte la prețul promoțional de 25 RON.

Pachetul include:
15 pălării de soc
1 kg miere cremoasă de rapiță
1 kg lămâi bio

Dacă tot am prins dară lămâile astea bio, hai să le trecem coaja pe răzătoarea mică, s-o înghesuim până nu mai poate într-un minuscul borcan de sticlă, s-o acoperim cu un strat gros de miere și să-i dăm pace o vreme, că nu i-o fi fost nici ei ușor. 🙂 Mai deschidem borcanul la toamnă, în noiembrie, când va veni vremea să probăm împreună Marzipanul, Biscuiții Inimoși și Dinozaurii Zburători din Simplu (2). Nu spun niciun cuvânt în plus, totul … surpriză de 1 iunie! 🙂

Una peste alta, savurati socata,
Haideti, sus paharul!
Și râdeti din suflet – Hakuna Matata! 🙂

Pielea m-a învățat, nu vreau nimic care să nu fie esențial! (P)

Articole interesante 

>