Împuterniciri

A împuternici înseamnă a crea în fiecare persoană care îți solicită sprijinul premise pentru a deveni independentă. Altfel se cheamă doar că ajuți, nu că împuternicești.

Există momente în care cu toții avem nevoie de ascultare atentă, de puțin sprijin sau de îndrumare. Nu e chiar ușor să privim de fiecare dată dintr-un unghi neutru situația în care ne aflăm sau să ne păstrăm suveranitatea minții. Mai ales atunci când pare că totul în jurul nostru ne este potrivnic.

O sesiune de Împuterniciri (60 min. sau 90 min – la alegere) este o conversație privată spontană și punctuală, cu alte cuvinte se ocupă doar de o anumită problemă, strict precizată și care nu necesită stabilirea/parcurgerea unui plan strategic pe parcursul mai multor sesiuni. Este intenționată pentru persoane care au mai lucrat cu mine sau care stăpânesc teoretic și practic principiile de viață pe care le promovez și care pe parcursul Călătoriei lor caută altfel de răspunsuri la frământări personale care țin de sănătate și alimentație holistică, îngrijirea copiilor, relații, carieră, îngrijirea copiilor. Mulțumesc pentru înțelegerea că nu sunt medic, nu ofer diagnosticare, sfaturi și nici tratamente medicale. Aveți o neclaritate? Vă confruntați cu o provocare? Vă preocupă ceva? Sunteți într-o situație care pare imposibilă?

ONORARII

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.

Mă bucur de vindecarea fiecarei persoane și de vindecarea fiecărei porțiuni din această Planetă, deoarece am deplina conștiență a faptului că suntem o ființă colectivă, nu entități separate.

Simt că vindecarea individuală contribuie la vindecarea colectivă, de aceea sunt recunoscatoare și motivată să pot împuternici atât cât îmi este permis, fiecare partener de călătorie pe Calea Vindecării.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Număr afişări : 1.216