PRANZ: alaptat + 2 linguri humus cu miezul de la 1 felie de paine integrala de secara
GUSTARE: 50 ml suc morcov proaspat stors
SEARA: 1 para rasa, alaptat
pe parcursul zilei, alaptat la cerere
PRANZ: alaptat + 1 cartof copt pasati cu furculita si amestecati cu piure de ciuperci raw la blender (cateva ciuperci, patrunjel, usturoi, ulei masline si 1 lg quinoa fiarta)
GUSTARE: suc mere si afine
SEARA: avocado si alaptat
Pe parcursul zilei alaptat la cerere
SEARA: 1 para rasa
In rest, alaptat la cerere
GUSTARE: 50 ml supa concentrata de zarzavat
SEARA: 1 para rasa si 1/2 felie paine integrala de secara
Pe parcursul zilei bine hidratat si hranit la cerere, prin alaptare
GUSTARE: suc de mar 50 ml
PRANZ: in completare 1/4 avocado + piure de legume – ambele pasate impreuna cu putin suc de morcovi proaspat stors si ulei de masline
GUSTARE: 1 para rasa
SEARA: in completare pudding de caise (reteta la Cuprins)
PRANZ: alaptat, putina prescura si 50 ml suc de mar
SEARA: mancare de mazare cu cartofi si quinoa (reteta la cuprins)
PRANZ: cartof fiert si pasat amestecat cu sos pesto \”mortal\” (reteta la Cuprins) si putin suc de rosii proaspat stors
GUSTARE: suc de mere proaspat stors
SEARA: supa raw de ciuperci
La trezire, culcare si pe parcursul zilei – alaptat la cerere
GUSTARE: suc de mere propaspat stors
PRANZ: mamaliguta cu tofu
GUSTARE: supa concentrata de zarzavat
SEARA: avocado cu paine integrala de secara
DIMINEATA: 2 mere rase amestecate cu CaFeline
GUSTARE: 40 ml suc de mere
PRANZ: 1 cartof copt mare si 3 linguri de humus cu patrunjel
GUSTARE: 30 ml suc de morcov proaspat stors
SEARA: para rasa cu quinoa
DIMINEATA: mei fiert 3 linguri amestecat cu 1 lgt roscove, 1 mar ras, 3 lingurite migdale+alune de padure; 50 ml suc de mere
PRANZ: 30 ml supa crema raw de ciuperci; mini bulz vegan
GUSTARE: 1 mar
SEARA: idem mic dejun, doar ca am inlocuit marul cu para
GUSTARE: 30 ml suc de mar
PRANZ: hamburger vegetarian (am adaugat si quinoa in compozitie) cu morcov ras si amestecat cu 2-3 picaturi de mujdei
GUSTARE: 1 mar
SEARA: para rasa cu fulgi de ovaz
PRANZ: paste idem mama; alaptat
SEARA: cartofi fierti cu masline si ceapa (un fel de salata orientala) si piure de sfecla rosie cruda cu usturoi, hrean, nuci si putina lamaie
Alaptat pe parcursul zilei si la culcare
Alaptat la trezire, la culcare si de cateva ori pe parcursul zilei, ca hidratare
PRANZ: salata morcovi si sfecla cu firimituri de paine integrala de secara (gen bruschette cu paine)
GUSTARE: 1/2 banana, alaptat
SEARA: 1 cartof copt cu 1/2 avocado si pasta de morcov, ca la bruschette cu morcovi
Alaptat pe parcursul zilei si la culcare
Pe parcursul zilei, alaptat la cerere
PRANZ: super mancare de linte cu salata de morcovi; lapte de susan 200ml; alaptat in loc de lapte de susan
GUSTARE: suc de grapefruit si portocala
SEARA: 2 pere romanesti facute piure si 10 migdale macinate
Alaptat pe tot parcursul zilei
SEARA: in completare: 3/4 avocado pasat, amestecat cu 1 lingura fulgi de ovaz fini si miezul de la 1 rosie cruda, putin ulei floarea soarelui si sare neiodata. 50 ml lapte de migdale neindulcit
Pe parcursul zilei, la cerere, alaptat
PRANZ: in completare super mancare de linte facuta piure si in care am adaugat 1/2 morcov presat si o bucata de sfecla rosie presata (sau rasa)
GUSTARE: suc de mar proaspat stors
SEARA: piure din 2 caise rehidratate, 1 mar proaspat, 1 pruna rehidratata si 1 lingura faina de hrisca fiarta
SEARA: Piure de fructe (prune, caise, mar, stafide, roscove) cu 1 lingura mei fiert. 50 ml lapte de soia
LA cerere alaptat
PRANZ: humus cu patrunjel si paine integrala de grau spelta; 1 rosie; alaptat
GUSTARE: 1 mar
SEARA: paste integrale cu sos proteic si rosii cherry
GUSTARE: 50 ml lapte de migdale si alaptat
PRANZ: minibulz vegan; alaptat
GUSTARE: supa raw de rosii 50 ml
GUSTARE: para rasa amestecata cu gris fiert
PRANZ: humus cu patrunjel, paine de casa, si piure de rosii
GUSTARE: 1 mar
SEARA: piure de cartofi cu ciulama de ciperci raw (totul pasat)
Alaptat pe parcursul zilei pe post de hidratare si mese la trezire si culcare
PRANZ: pate de soia amestecat cu 1 morcov ras si 1 catel de usturoi zdrobit
GUSTARE: 1 mar curatat de coaja
SEARA: tort Floricel
Alaptat pe parcursul zilei, la trezire si la culcare
PRANZ: in completare, humus cu piure de rosii
GUSTARE: 1 mar, pufarine de mei
SEARA: Ciorbita de fasole (totul pasat)
Dimineata si seara, pe parcursul zilei, alaptat la cerere
GUSTARE: 1 mar
PRANZ: in completare piure de cartof fiert in coaja, cu guacamole
GUSTARE: 1 mar si 1/2 corn Naturalia
SEARA: piure de mar amestecat cu piure de caju (din 6 nuci caju rehidratate) si 1 lingura mei fiert
PRANZ: in completare, mazare cu quinoa si cartofi (totul pasat) si 1 morcov ras cu putin usturoi presat.
GUSTARE: suc de mar 80 ml
SEARA: in completare, 1 mar, 1/4 corn din grau spelta integral cu magiun de prune
Dimineata, seara si pe parcursul zilei, alaptat.
PRANZ: drob de cartofi (cu quinoa), 1/2 gulie rasa
GUSTARE: 1 mar
SEARA: 2 linguri piure din faina de fulgi de ovaz, fiarta 2 minute si amestecata cu 1 para rasa
Dimineta, seara la culcare si peparcursul zilei, alaptat
PRANZ: in completare, pate de linte cu quinoa si conopida cruda pasata
GUSTARE: cateva felii de grapefruit
SEARA: prajitura Visinica (reteta 6 decembrie), 1 mar ras
Dimineata, seara si pe parcursul zilei alaptat la cerere
DIMINEATA:1 biscuite 2P si 1 mar mare ionatan, fara coaja, pe care il manacam singur, nu razuit
GUSTARE: suc de grapefruit si portocala, parti egale, 50 ml
PRANZ: alaptat si minibulz
GUSTARE: 1 mar
SEARA: ciorbita de legume, cu legume tocate marunt si paine integrala de secara
La culcare alaptat
Pe parcursul zilei hidratare prin alaptat la cerere
La trezire -alaptat
DIMINEATA: 1 biscuite 2P macinat la blender impreuna cu 1 para si cateva migdale
alaptat
PRANZ: alaptat; piure de cartofi amestecat cu guacamole (avocado, rosii si usturoi)
GUSTARE: 1 mar, pufuleti din mei si apa
alaptat
SEARA: humus cu patrunjel si usturoi, servit cu dumicati mici de paine integrala (deja incepem sa mestecam foarte bine)
La culcare alaptat
DIMINEATA: prajitura Visinica, cateva feliute de grapefruit
alaptat
PRANZ: alaptat; hamburger de linte cu salata de sfecla
GUSTARE: mar ionatan
SEARA: banana, 1 biscuite 2P
la culcare alaptat
DIMINEATA: pudding de quinoa cu caise, pasat cu furculita si amestecat cu pasta de visine si pasta de migdale rehidratate (am pus la blender visinele decongelate cu putina miere de salcam si cu migdalele); 1 mar
PRANZ: alaptat + chiftelute de naut cu quinoa si pasta de sfecla cruda dar fara nuci (vezi bruschete cu sfecla)
GUSTARE: 80 ml suc mandarine si grapefruit
SEARA: 1 mar si corn din faina integrala
alaptat la culcare si pe parcursul zilei pentru hidratare
SEARA:
la culcare alaptat si pe parcursul zilei, ca hidratare