Poveste despre vaccinuri (III)

Scris de Cristela  - 23 februarie 2011

Din nou a nins – bucuria copiilor! Pavel a vrut la zapada, 🙂 asa ca am scris in reprize, pana cand a dat iar noaptea peste noi, fiecare cu activitatea lui 😉

In viata mea au avut loc de-a lungul timpului mai multe minuni; doua insa au fost puncte de cotitura. Pentru ambele Dumnezeu si-a ales ca intermediari medici carora le datorez ca traiesc. Atat pentru slava Lui, cat si in semn de recunostinta pentru medicii respectivi va relatez aceste episoade.

Primul este o exemplificare a faptului ca atunci cand se intampla un incident legat de efecte secundare, chiar si un caz la un milion, pentru familia respectiva procentul statistic esec – succes nu mai conteaza: ca e din cauza vaccinarii sau a ne-vaccinarii, drama are aceeasi intensitate.  La 2 ani si 8 luni am primit vaccinul oral anti-polio (VPO). La scurt timp dupa administrare au aparut complicatii si am intrat in moarte clinica. In anii 70, nimeni nu se incumeta sa opereze un copil aflat intre viata si moarte. Niste parinti ‘de carpa’ cu un copil ‘de carpa’ in brate, erau sfatuiti sa se intoarca acasa: “faceti altul, ca sunteti tineri”. Trec peste amanunte, dar daca doriti sa cititi intreaga poveste, am scris totul AICI. Printr-un miracol dumnezeiesc, a aparut omul dispus sa incerce si care a si reusit. Operatia a durat 7 ore, dupa ea am respirat cativa ani printr-o canula, am avut un regim de viata special pana la 7 ani si apoi am auzit de la doctor ca “problemele au luat sfarsit”. Si asa a fost. Imi amintesc ca mama ma ducea in fiecare an de ziua mea sa il vizitez la cabinetul de la spital, ii ofeream flori si ii multumeam ca m-a salvat si ca traiesc.

La 36 de ani am fost din nou pe marginea prapastiei. (Deja eram dupa 2 ani de “reforma” in stilul de viata! Fac precizarea asta tocmai pentru a intelege ca abuzurile de orice fel din copilarie si adolescenta au de cele mai multe ori efect intarziat si cumulativ, chiar daca decidem la un moment dat sa renuntam la ele.) Nu diagnosticul ma demoraliza, ci faptul ca nu intelegeam cauzele care au dus la asa ceva. Doar traiam dupa noi reguli de alimentatie sanatoasa, miscare, odihna, etc. In urma investigatiilor cu ajutorul unor tehnologii moderne, am primit raspuns referitor cauze: aveam in organism cantitati mari de metale grele si usoare, in special mercur, plumb si aluminiu. Au fost eliminate cu greu dar nu in totalitate, insa refacerea mea din boala a fost considerata miraculoasa, in proportie de 95% in 3 luni. Medicamentele si vaccinurile administrate in timp, amalgamul dentar care continea mercur, expunerile la mediul inconjurator poluat, consumul excesiv de peste, oalele de teflon, folia de aluminiu folosita in bucatarie, toate isi aduc in timp, cumulativ, aportul. Asa incat copiii pe care ii nastem mostenesc deja un nivel considerabil de toxine in organism. Copilaria este o perioada extrem de vulnerabila la chimicale toxice de orice fel.

III. Ingredientele vaccinurilor. Si pentru materialul de azi am folosit aceleasi surse pe care le-am enumerat la capitolul II, Contaminarea vaccinurilor, si la care voi face referire in acelasi mod, adica numere intre paranteze, la finalul citatului.

Am explicat ieri cum se fabrica vaccinurile si despre riscul contaminarii acestora in timpul procesului de productie. Pentru a controla si reduce insa contaminarea, se folosesc in procesul de fabricatie diferiti igienizatori, stabilizatori si conservanti, chimicale toxice si unele puternic cancerigene. Majoritatea acestor aditivi sunt neurotoxici (adica pot modifica sau distruge anumite functii ale creierului, in special la sugari si copii mici) sau pot dauna sistemului imunitar.(3) Toxinele nu intaresc niciodata organismul, ci doar il slabesc.

Pe langa antibiotice si produse secundare din animale sau tesuturi umane, printre ingrediente se regasesc chimicale si metale grele si usoare: mercur, aluminiu, formaldehida, acetona, plumb, cadmiu. (2), (3)

  • Mercurul, o neurotoxina, folosit in vaccinuri sub denumirea de thiomersal (thimerosal), conservant, agent antibacterian si antifugal. Datorita controverselor legate de utilizarea sa in vaccinuri – autism – alte boli mintale, a fost eliminat din vaccinurile de rutina pentru copii in Statele Unite, UE si alte cateva tari. Desi anumite vaccinuri sunt disponibile fara thimerosal, se gaseste inca in vaccinurile anti gripale, iar urme sau derivati ai mercurului se regasesc inca si in alte vaccinuri. Simptomele intoxicarii cu mercur in cazul copiiilor mici includ autism, ADHD, boli ale intestinelor, anomalii vizuale, intarzierea formarii mielinei din teaca nervilor, boli ale tiroidei, dezvoltare intarziata, dificultati de invatare. De asemenea daca nu este prezent in vaccin, inseamna ca a fost inlocuit cu altceva, cel mai probabil la fel de chimic. Gasiti documentatie referitoare la legatura dintre mercur – thimerosal si autism in cartea “Evidence of Harm – The Story of Thimerosal” a lui David Kirby. (3) De multe ori intr-o singura vaccinare intra mai multe tipuri de vaccinuri, ceea ce creste cantitatea injectata de mercur, cea mai toxica substanta non-radioactiva cunoscuta de omenire.
  • Aluminiul este folosit in mod curent ca stabilizator in vaccinuri (si nu numai, voi posta un articol separat despre aluminiul din alimente). Este o otrava asociata dementa si alte afectiuni degenerative ale creierului, precum si cu afectiuni ale maduvei osoase. (2, 3)
  • Plumbul si cadmiul cauzeaza probleme severe la nivelul tesuturilor ficatului, rinichilor (2)
  • Acetona dauneaza ficatului si rinichilor (2)
  • Formaldehida, un carcinogen cunoscut (2)
  • Polysorbat 80 provoaca infertilitate si atrofie testiculara (rezultate obtinute pe soareci de laborator) (2)
  • Gelatina de la porci si vaci cauzeaza reactii anafilactice (2)
  • MSG (glutamat monosodic E621) utilizat intr-o gama vasta de alimente ca potentiator de aroma si criticat in aceasi masura. Nu este admis in produsele pentru copii. Este neurotoxic, poate declansa maladiile Huntington, Alzheimer, Parkinson  si nu trebuie consumat de femeile insarcinate, copii, batrani si cardiaci (Gheorghe Mencinicopschi, Biblia Alimentara, 2010). Prezent in vaccinuri care se inhaleaza, cauzeaza pe langa tulburarile neurologice enumerate mai sus si dezechilibre metabolice (de ex. diabet) (2)

Probabil va este cunoscut ca Pasteur a dezvoltat “teoria germenilor asupra bolii” – descoperirea potrivit căreia bolile infecţioase sunt provocate de microorganisme. După ce a dezvoltat această teorie, Pasteur a descoperit că injectarea unei forme atenuate a unui microorganism putea să protejeze organismul de maladiile pe care le cauza si asta a condus la dezvoltarea a diverse vaccinuri. Pe patul de moarte insa, Pasteur a declarat ca “samanta (germenele) nu inseamna nimic, solul este totul”. El a admis in finalul unei vieti dedicata stiintei si cercetarii ca, pentru ca un germene sa prinda radacina, trebuie sa gaseasca solul toxic in care sa prospere. Pasteur a recunoscut ca terenul pe care apare boala este cauza principala a acesteia si nu microorganismul in sine. O persoana sanatoasa, cu un sistem imunitar puternic este capabila sa faca fata bolii. Organismul uman are o capacitate incredibila de regenerare. Imunizarea naturala nu poate fi replicata de stimularea artificiala a productiei de anticorpi. Singurii anticorpi adevarati (eficienti 100%) sunt cei pe care organismul ii poseda in mod natural. Asa incat un stil de viata sanatos este cea mai buna imunizare impotriva germenilor si a bolilor. Si pentru ca stilul de viata sanatos presupune si odihna de calitate, inchei aici  …

… va urma …

In semn de respect ...

Articole interesante 

>