Prolaps rectal

Scris de Cristela  - octombrie 16, 2023

24 august 2016
Intrebare de la Ione, mama unei fetite de 2 ani si 6 luniDragă Cristela, am urmărit cu interes de vreo doi ani sfaturile tale (atât cât mi-a permis timpul, având în vedere că am 4 copii) și chiar am pus în practică multe din rețetele sugerate de tine (pentru care îți mulțumesc mult).Îndrăznesc acum și să îți scriu din cauza unei probleme cu care mă confrunt de mai bine de o săptămână: Maria, fetița cea mică, de 2 ani și șase luni, pe care încă o alăptez, a făcut prolaps rectal, deja de 4 ori în intervalul de până la 2 săptămâni. Din prima zi când s-a întâmplat am început să îi pun tărâțe de grâu în mâncare și să o ung cu crema de gălbenele făcută după rețeta sugerată de tine (de mult timp eu le făceam pâine cu tărâțe sau cu făină integrală, lapte de nuci sau de migdale, sau semințe puse la înmuiat peste noapte, ținem posturile cu toții (încercând să variem meniul cu fasole, linte, năut, susan, chia, fructe multe și aproape în fiecare zi salată de varză). Ce aș putea să fac astfel încât să nu ajungem la operație?

Raspuns

Draga Ione,

Multumesc de intrebare. Culmea stii care e? Ca operatia, ca orice operatie nu are cum sa rezolve CAUZA, ci se adreseaza doar simptomelor. Vindecarea inseamna disparitia definitiva a unei probleme, prin eliminarea cauzelor care au dus la aparitia acelei probleme in toate planurile: emotional, mental si fizic. Manifestarea in plan fizic a unei boli apare doar atunci cand in plan emotional dezechilibrul este generalizat.

Nu am cum, nici eu si nimeni, terapeut, medic, specialist de orice fel, prin mesaje electronice, sa inteleaga holistic un context si sa identifice/numeasca acele cauze care au dus la aceasta situatie, imi pare rau. Iti multumesc ca intelegi asta. Mai detaliat am explicat aici: https://old.cristelageorgescu.ro/contact/

Te rog, cauta un medic IUBITOR si INTELEGATOR DE OAMENI, uneori o vorba buna si plina de iubire, incurajare, alinare face mai mult decat orice interventii brutale asupra unui organism care de fapt, prin manifestarile lui, nu stiga decat dupa IUBIRE. Exista astfel de medici, care inteleg fiinta umana integral, ei sunt niste medici exceptionali, nu datorita sistemului, ci IN CIUDA LUI. Roaga-te si ii vei gasi, roaga-te si vindecarea va fi facilitata in feluri pe care poate nu ti le poti imagina acum.

ELIMINA COMPLET ORICE ALIMENT PROCESAT din alimentatie, faina/gluten de orice fel, zahar alb, sare iodata, etc. Odihna si hrana naturala, iubire si armonie in familie – astea sunt mereu aducatoare de echilibru. Sanatatea nu inseamna altceva decat echilibru. Si nu uita te rog ca nu exista copil bolnav in familie sanatoasa. Ingrijiti-va de familie si de inimile voastre, cu blandete si rabdare.

Cu iubire,

Articole interesante 

>