Sesiuni private

ANUNȚ IMPORTANT (01.05.2020)

Mulțumesc pentru încredere tuturor persoanelor care consideră că le-aș putea sprijini și călăuzi.

Începând cu 1 mai 2020 ofer consultații ONLINE doar în cadrul colaborării cu Dr. Sorina Soescu, ”Consultații Complete cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu” (detalii și programări AICI). Cererea de consultații online depășește posibilitățile mele fizice și rigorile profesionale. Din octombrie vom extinde zona de educație holistică despre corpul uman și sănătate în cadrul programului online de grup ”Atelierele  de Împuternicire”. Înscrieri AICI.

Pentru consultații în persoană, vă aștept la cabinetul meu din Austria. (detalii și programări AICI).

Atenție!

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Consultații Complete cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu

Propunem un mod nou de a lucra cu oamenii și cu suferintele lor, prin combinarea experienței și a cunoașterii noastre și prin colaborarea dintre noi și clienti. Vă invităm să vă alăturați echipei noastre de lucru, în care re-deveniți voi înșivă. Întregi, compleți și autentici. Citește mai mult.

Detoxificare regenerativă celulară

Program holistic strategic de regenerare celulară, bazat pe învățăturile, metodele și formulele botanice fitoterapice create de Dr. Robert Morse și pe practica personală. Citește mai mult.

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.
Vizualizări: 10.840