webinar gratuit ÎN DIRECT

PĂRINTE ȘI PRIETEN
DE ADOLESCENT

ANDRÉ STERN, AMBASADORUL COPIILOR,

 INVITAT LA CRISTELA GEORGESCU


Ai parte în viață de lucrurile în care crezi.

Conform unui studiu din 2002 realizat pe 300.000 de participanți din toată lumea, anii adolescenței sunt cei mai nefericiți și cu cel mai scăzut nivel de bunăstare interioară.

Putem schimba aceste rezultate, noi, părinți și adolescenți împreună?

În viață trecem prin diverse faze, situații și experiențe. Pentru unele suntem bine pregătiți și ne descurcăm de minune. Altele ne (sur)prind nepregătiți. 

De câte ori nu știm cum să procedăm, tindem să credem și să spunem că „avem o problemă” (sau că noi înșine „suntem o problemă”) și astfel, conform Legii Rezonanței, atragem în viața noastră neplăceri, pentru care căutăm soluția „magică” eliberatoare. 

Este perioada adolescenței cu adevărat o problemă sau „problema” este doar o creație inconștientă a minții noastre? 

Există „cucerirea independenței” față de părinți?

 Există „conflictul dintre generații”?

Există „criza adolescenței”?

PRIMEȘTI ÎN DAR DE 1 iunie

O PERSPECTIVĂ CLARIFICATOARE ȘI ELIBERATOARE 

ASUPRA TRAVERSĂRII ADOLESCENȚEI

30% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE lui André Stern (până pe 3 iunie inclusiV)

  • Traversează adolescența cu ușurință, încredere și entuziasm, indiferent că ești părinte sau copil. Cum?
  • Adolescența înseamnă că ai un copil care crește. Nu doar fizic, ci și ca potențial. Bucură-te și permite-i!
  • Independență sau restricții? Ce funcționează și cum? 
  • Este potrivit să fii prieten cu adolescentul? Da, nu, de ce?
  • Șansa de a primi unul dintre cele 6 premii surpriză ale tombolei
  • Cupon de 30% reducere pentru toate produsele lui André Stern (conferințe, webinarii, carte)DESPRE INVITATUL SPECIAL

André Stern (1971), fiul pedagogului și cercetătorului în educație Arno Stern, este un celebru scriitor și fascinant conferențiar internațional, cunoscut drept „Ambasadorul Copiilor".

Activitatea sa în mass-media, prelegerile pe care le-a susținut în universități și în fața publicului larg au inspirat mulți părinți și pedagogi să regândească abordările tradiționale în materie de educație.

Deși a trăit o copilărie aparte, învățând și explorând lumea în deplină libertate și spontaneitate, departe de regulile și constrângerile educaționale obișnuite, André Stern nu a încetat niciodată să învețe. El scrie în franceză și/sau germană, iar cărțile sale despre natura copilului, învățare autentică, joc, puterea entuziasmului și a încrederii, dar și despre relația cu tatăl său, au fost traduse în mai multe limbi (poloneză, spaniolă, italiană, maghiară, cehă, slovenă și română).

Este Director al Institutului Arno Stern și a fost numit Director al Inițiativei „Oameni pentru mâine” de către Prof. Dr. Gerald Hüther, cercetător german în neurobiologie avansată.

Este inițiatorul mișcării internaționale „Ecologia copilăriei” (lansată și în România în 2023 la București), miscare care propune mai presus de orice o nouă atitudine față de copii: respect și încredere în toate etapele vieții. Această atitudine nu pornește de la nicio metodă, ideologie, teorie sau ipoteză, ci numai și numai de la copil. 

În calitate de asistent și colaborator apropiat al tatălui său încă din anii 1990, lucrând la convergența diferitelor direcții științifice legate de copilărie, el beneficiază de una dintre cele mai valoroase expertize, opera lui Arno Stern. Alături de tatăl său, este unul dintre protagoniștii filmului Alphabet (Ecowin, 2013), realizat de cineastul austriac Erwin Wagenhofer, și coautor al cărții cu același titlu.

Căsătorit, tată a doi copii, André Stern este și muzician, compozitor, creator de instrumente cu corzi (lutier), producător de teatru și jurnalist.


Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite pe siteul personal, AICI, sau în fascinanta sa carte bestseller tradusă în limba română AICI.

WEBINARUL VA ÎNCEPE ÎN:

Duminică 2 iunie 2024
Ora 20:00 (RO)

00
Zile
:
 
00
Ore
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Ups. Ai ajuns cam târziu.  

* înscrierile se fac până în ziua evenimentului

>