WEBINAR GRATUIT

TRADUCERE În LIMBA ROMÂNĂ ÎN TIMP REAL

COPIII DEVIN CUM ÎI PRIVIM

ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ ÎN ROMÂNIA

DESCOPERĂ O CĂLĂTORIE PE TĂRÂMUL ÎNCREDERII ÎN POTENȚIALUL COPIILOR ÎMPREUNĂ CU 

ANDRÉ STERN, Ambasadorul Copiilor

Despre acest webinar

Două întâlniri GRATUITE și TRADUSE pentru părinți și educatori, parte din mișcarea „Ecologia copilăriei” de André Stern și seria „Educație vs. școlarizare” de Cristela Georgescu.
Una dintre marile așteptări ale adulților de la copii este să învețe, ca să devină „buni”. Copii buni, cu rezultate bune și mai târziu oameni buni. Dar copiii devin exact așa cum ne raportăm la ei.

Ce-i de făcut, atunci?

Primește în direct răspunsuri relevante la toate neliniștile, nedumeririle sau frământările legate de educarea copilului, de la o personalitate internațională care a trăit bogăția unei educații lipsite de constrângeri, și-a cultivat pasiunile și a învățat continuu prin intermediul jocului și al predispozițiilor spontane. Și nu a mers niciodată la școală.

André Stern nu urmărește abolirea școlii. Prin căldura, umorul și antrenul cu care își susține prelegerile în universități din Europa și în fața publicului larg, inspiră numeroși părinți și pedagogi să regândească abordările tradiționale în materie de educație a copiilor.

Copiii sunt giganți. Giganți de potențial.

Înscrie-te la webinar și află în cele două întâniri de aproximativ 90 minute cum poți susține acest potențial.

Data webinarului

partea I
De ce copiii sunt fascinați de ecrane?

2 NOIEMBRIE 2023

ORA 20:00 (RO)


partea a II-a
Cum îmi motivez copilul să învețe?
16 NOIEMBRIE 2023

ORA 20:00 (RO)


Înscrierea la webinar te va înregistra gratuit la ambele părți.

gazda webinarului

Cristela-Elena GEORGESCU

Invitat special

AndrÉ Stern

La webinar vei afla:

  • Care este unica propoziție care poate vindeca sufletul copiilor?
  • Câtă învățătură? Câtă joacă?
  • Cum gestionăm atracția pentru ecrane?
  • Cum învăță copiii și prin ce mijloace se dezvoltă creierul lor?
  • Care este super puterea ta de educator în relația cu copilul?
  • Cum pot fi motivați să învețe cu plăcere?
  • Cum te asiguri că ai „un copil bun”?

Cine este André Stern?

André Stern, în vârstă de cincizeci de ani, este fiul îndrăgitului pedagog și renumit cercetător în tainele educației - Arno Stern. Căsătorit și tată a doi copii, este conferențiar internațional, muzician, compozitor, creator de instrumente, jurnalist şi scriitor, autorul, printre altele, al cărților Jouer („Joacă”, Actes Sud, 2017), precum și Tous enthousiastes! Retrouvez votre énergie d’enfant (Cu toții, entuziaști! Regăsiți-vă energia copilărieri”, Albin Michel, 2018).

În calitate de asistent și colaborator apropiat al tatălui său încă din anii 1990, lucrând la convergența diferitelor direcții științifice legate de copilărie, el beneficiază de una dintre cele mai valoroase expertize, opera lui Arno Stern. Alături de tatăl său, este unul dintre protagoniștii filmului Alphabet (Ecowin, 2013), realizat de cineastul austriac Erwin Wagenhofer, și coautor al cărții cu același titlu.

Activitatea sa în mass-media, prelegerile pe care le-a susținut în universități și în fața publicului larg au inspirat mulți părinți și pedagogi să regândească abordările tradiționale în materie de educație și de creștere a copilului. André Stern scrie în franceză și/sau germană, iar cărțile sale au fost traduse în mai multe limbi (poloneză, spaniolă, italiană, maghiară, cehă, slovenă și română).

Înscrie-te

PARTEA A II A VA ÎNCEPE ÎN:

00
Zile
:
 
00
Ore
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Ups. Ai ajuns cam târziu.  

* înscrierile se fac până în ziua evenimentului

>