ACTUALIZARE 08.02.2021
Activitatea la cabinet se reia doar în libertate, după ce/dacă se ridică măsurile și restricțiile sub pretext C19 și care au fost declarate ilegale de Curtea Constituțională din Austria.

 

Nicio problemă nu își are soluția în locul în care se manifestă.

Mă bucur să îi pot întâlni și în afara spațiului virtual pe cei care consideră că îi pot sprijini.

Situat lângă Castelul Schönau, în apropiere de Baden (20 min. cu mașina) și de Viena (40 min. cu mașina), într-o locație inedită, discretă și plină de farmec, cabinetul meu este o escală din călătoria spre Acasa Inimii, un spațiu care permite deconectare, energizare și împuternicire.

Pentru cei interesați să petreacă în zonă mai multe zile, îmbinând atenția pentru starea de bine a corpului cu hrană pentru suflet și spirit, există posibilitatea de a face (pe cont propriu, cu mașina) excursii în aer liber la cascada Myra (detalii AICI), de a asculta concertul de liniște din pădure, de a merge la terme în Baden bei Wien sau în Bad Vöslau, de a face proceduri anti-stress sau de echilibrare a corpului cu sunete și cu instrumente muzicale cu colegii mei din cadrul centrului Salterina Klangwelt (se vorbește limba engleză și germană, detalii AICI). Acest centru găzduiește și cabinetul meu. În zonă (5-10 minute mers pe jos) există posibilități de cazare, pentru toate gusturile și exigențele, de la cazare într-un cadru minimalist chiar la centrul Salterina Klangwelt (detalii AICI), la cazare într-un cadru de poveste la Castelul Schönau (detalii AICI).

Servicii și onorarii la cabinet (începând cu 1 ianuarie 2021 se va adăuga TVA 20%):

1. Împuterniciri: (a) training pentru regenerare celulară și stil de viață sănătos sau (b) training dezvoltare personală): 85 EUR/oră + 20% TVA din 01.01.2021.
Prima sesiune pentru stil de viață sănătos: paușal 175 EUR + 20% TVA din 01.01.2021 (autoevaluare detaliată a situației actuale, discuție explicativă și educativă, materiale informative scrise).
2. Proceduri Organetik: discuție explicativă și proceduri de biorezonanță/bio-feedback pentru evaluarea și activarea capacității de auto-vindecare și de auto-regenerare a corpului, dar și pentru o gamă largă de dezechilibre specifice nivelului fizic, emoțional, mintal și/sau energetic: 85 EUR + 20% TVA din 01.01.2021. Durata estimativă max 90 minute.
3. Iridologie limfatică: evaluarea stării corpului prin analiza detaliată a irisului, în corelare cu chestionarul de autoevaluare a corpului, raport audio sau discuție personală, redactare și transmitere electronică a raportului iridologic personal, 23 pagini – 250 EUR + 20% TVA din 01.01.2021. Este nevoie de fotografii ale irisului, realizate de un fotograf specializat. Dacă nu cunoașteti, vă pot indica în Viena.

Programările doar prin email: contact@cristelageorgescu.ro (nu folosiți calendarul de pe site, acela este doar pentru sesiunile online).

>