Înainte de a folosi meniurile, parcurgeți atent toate informațiile de la Precizări importante.

Există copii al căror organism nu o duce deloc bine atunci când în alimentație apar produse lactate, făinoase, ouă, carne sau combinații din astea toate. E un fapt, nu un moft și ferice de părinții care pot respecta acest lucru, mai presus de fricile și de prejudecățile cu care vor să îi contamineze cei din jur. Acești copii o duc foarte, foarte bine și cu un alt fel de alimentație, unde principiile de bază sunt PUR și SIMPLU. Nu au retard mintal, nici întârzieri în dezvoltare, nici corpul slăbit, nici sistemul imun fleoșcăit, nici emoționalul instabil.

Pentru că am experimentat o astfel de situatie, am publicat zilnic, vreme de 8 luni, acum 10 ani, meniul zilnic pentru familia noastră, AICI.

Am scris apoi cartea Diversificarea, pur și simplu, prefațată de genialul medic Sorina SOESCU, în care am adus cunoaștere suplimentară și argumente științifice din experiența clinică a mentorilor mei medici, pentru alte cadre medicale și pentru părinți/bunici care se află în această situație.

La cerere, voi relua acest exercițiu acum când cei 2P sunt școlari. Pentru cine are nevoie de inspirație din când în când.

>