Vitamina L pentru părinţi şi copii (SOLD OUT din 16.10.2014)

Ce pot face părinţii in fața provocărilor din alimentația și stilul de viață al copilului modern? Ştiinţă, Natură şi practică personală într-o conferinţă din seria “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”.

Perspective simple, logice si practice asupra noţiunilor de bază din nutriţie şi sănătate, abordate holistic. Cele mai frecvente întrebări, paradigme, mituri, frici si frământări părinteşti legate de sănătatea şi alimentaţia copiilor din pântecele mamei, pe durata copilăriei.

Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică a publicului la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

Program sâmbătă, 29 noiembrie 2014
09:15 – 10:00   Înregistrare participanți
10:00 – 12:30    Prelegere Cristela Georgescu
Intervenţii (a câte 10 min):
– Prof. Dr. Pavel Chirilă: Reflecţii asupra vieţii de familie în sănătatea copiilor
– Dr. Ing. Mihail Coman, Directorul Institutului de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni – Piteşti: Pledoarie pentru fructele româneşti şi sănătate
12:30 – 13.30    Pauză (masă de prânz *)
13:30 – 16:00    Prelegere Cristela Georgescu
Intervenţii (a câte 10 min):
– Ditta Depner: Naşterea cu blândeţe
– Magdalena Drăgan: Primul ajutor în situaţii de urgenţă
16:00 – 16:30    Pauză (gustare bio **)
16:30 – 18:00    De vorbă (întrebări, răspunsuri, poveşti adevărate, surprize)

*) Masa de prânz conține hrană sănatoasă, caldă și crudă; va fi servită individual (nu bufet) de către personalul Hilton.
**) Gustarea bio include fructe și alimente integrale de la BioCorner și Naturalia. Pe toată durata conferinței vor fi mere românești furnizate de Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti – Mărăcineni şi apă Devin.

Locație

 Hotel Athénée Palace Hilton, BUCUREȘTI

Sala de conferințe “Le Diplomate”
Strada Episcopiei 1-3, Sector 1 – link Google Maps

Înscrieri

Nu se mai pot face inscrieri din 16.10.2014, capacitatea suplimentata a salii si a vorbitorului a fost depasita, multumim. Asa cum hrana merge dincolo de aparente, deci dincolo de farfurie si de hrana, la fel si aceste conferinte: scopul lor merge dincolo de aparente. Acesta este principalul motiv de bucurie si de multumiri pentru participare si inscriere.

Detalii legate de plată:

  • Accesul la conferință: se face după numele și prenumele participantului/participanților așa cum apare înscris pe documentul de plată. De aceea trebuie sa le includeți la “Detaliile plăţii”, mai ales dacă se face o plată colectivă sau dacă plata se face din alt cont decât al participantului. În aceste ultime două situaţii trimiteți un e-email la cosmina.descultu@yahoo.com şi enumeraţi numele participanților, deoarece nu toate sistemele de internet-banking preiau în întregime detaliile plăţilor.
  • Rezervările: se fac prin înscriere și doar pentru persoana/persoanele menționate ca participanţi pe documentul de plată.
  • Facturi: se emit pentru fiecare plată, la data înscrierii (data efectuării plății) şi vor fi distribuite în ziua conferinței, la înregistrare sau în oricare dintre cele două pauze. Organizatorul nu poartă răspunderea păstrării originalelor decât până la finalul conferinţei. Pentru plăţile colective se va emite factură colectivă.
  • Confirmarea suplimentară a înregistrării: se poate primi dacă solicitaţi acest lucru prin e-mail la cosmina.descultu@yahoo.com.

Detalii organizatorice:

  •        Ora de începere a conferinţei: 10:00.
  • Copyright: materialul prezentat este protejat de drepturi de autor. Înregistrarile audio/video se fac doar de către persoanele autorizate.

 

Contact

 Pentru mesaje, întrebări suplimentare sau clarificări puteți lua legătura cu:

 

Despre “Vitamina L pentru copii”

Copilul modern păşeşte zilnic pe un teren minat și este supus unor presiuni continue:

  • De la mâncarea primită în pântecele mamei și în primul an de viață, la cea de la grădiniţă şi şcoala, la restaurantele fast food, la jungla de pe rafturile supermarket-urilor care îl așteaptă pe drumul de întoarcere de la şcoală, până la melanjul obiceiurilor alimentare deprinse de la familie şi prieteni, propriile concepții despre alimentație și avalanșa de reclame televizate.
  • De la stimulii la care este supus non-stop şi la care e nevoit să se adapteze în societatea tehnologica modernă, la viteza năucitoare a valului care îl poarta prin viaţă alături de părinţii lui grăbiţi, ocupaţi şi stresaţi, până la dezarmanta perspectivă a unui viitor cu zile în stil robotic (trezit-masă-maşină-grădiniţă/şcoală-servici-casă-masă-TV/calculator-culcat).
  • De la cantitatea impresionantă de medicamente, vaccinuri, suplimente, unguente sau alte substanţe chimice (din apă, atmosferă, sol, mâncare, haine, produse de menaj, mobilă, zugrăvit) pe care o introduce în corp direct şi indirect, până la radiaţiile electromagnetice (începute înca din viaţa intrauterina odată cu excesul de ecografii).
  • De la deparentizarea timpurie, până la înregimentarea într-un sistem de învatământ perimat, care promovează acumularea de cunostinţe, obedienţa, competiţia distructivă, toate în detrimentul sufletului, creativităţii si libertăţii de gândire, cu numeroşi educatori nematurizaţi emoţional sau care nu au făcut dovada propriei transformări înainte de a lucra cu mintea şi sufletul copiilor.
  • De la percepţia artificială asupra realităţii şi vieţii, cauzată de alimentaţia artificială (laptele praf, borcănelele cu mâncare de bebeluşi, alimentele procesate industrial, băuturi artificiale), de educatorii artificiali (televizorul, tableta, telefonul, calculatorul), de etaloanele artificiale promovate de mass-media, de lipsa contactului cu Natura si naturalul (culoare, miros, formă, zgomote) şi de exacerbarea laturii materiale în defavoarea celei spirituale, pâna la reacţii fizice, emotionale şi mentale exagerate în faţa provocărilor vieţii.

Este evident că prin comportamentul şi manifestările lor, copii noştri sunt o busolă pentru evoluţia omenirii. Nu este însă evident caracterul acestei evoluții: ascendent sau descendent?

 

Scurta biografie

Consultant, speaker și coach cu studii postuniversitare si acreditări profesionale internaționale, Cristela Georgescu militează pentru prevenție și promovarea sănătății în companii, comunități și familii. Este autorul programului “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”, dedicat sănătății naturale, nutriției holistice și vieții trăite simplu, din inimă, în armonie, echilibru și recunoștintă. Voluntar consacrat, Cristela este și co-autor al cărții “Nu hrăni cancerul!” (proiect 100% caritabil pentru Clinica Nera), fondator și contribuitor la inițiative, organizații locale și internaționale implicate în medicina preventivă, nutriție naturală, drepturile părinţilor şi ale copiilor, etică şi educație. Cristela are studii universitare în economie și finanțe, peste 15 ani de carieră în banking și management executiv, public speaking, voluntariat pentru educarea și formarea noii generații, este căsătorită și are doi copii.

Mai multe despre Cristela Georgescu

 

Sponsori și parteneri

 

Naturalia

 Naturalia

Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti - Mărăcineni

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură

Biocorner

logo_bbmic_220px

Ditta Depner și BBmic

Lion Productions

Lion Productions

devin_logo

Devin

devin_logo

Tomatina

 

>