De vorbă cu Dr. Robert Morse, episodul 1 (Video tradus)

Scris de Cristela  - 21 ianuarie 2020

Împreună cu dr. Sorina SOESCU și dr. Robert MORSE - Cristela GEORGESCU, 2019
Împreună cu dr. Sorina SOESCU și dr. Robert MORSE – Cristela GEORGESCU, 2019

În octombrie 2019 am călătorit la Școla Internatională de Detoxificare a dr. Robert Morse (am scris un Jurnal de călătorie AICI). La finalul acestui stagiu am realizat împreună cu dr. Morse un material pentru comunitatea de părinți români. Este este complex și lung, așa că voi publica episoade.

Acest prim episod despre cum poți avea copii sănătoși pornește de la clișeul ”Bunicii și strămoșii noștri au mâncat de toate și au trăit”.

Vor urma episoade despre: substituție hormonală, lapte matern și cu ce îl putem înlocui în caz de forță majoră, demineralizarea dinților la copii, criza de vindecare în timpul procesului de regenerare celulară, mesajul dr. Morse pentru bunicii care țin morțiș să își impună voința asupra alimentației nepoților, mesajul dr. Morse pentru tați și multe alte ”mărunțisuri” printre temele astea mari.

Nu trebuie să fiți de acord, nici să credeți ceea ce veți asculta. Fiecare dintre voi este o conștiință în sine și, atâta vreme cât își permite să se manifeste în libertate, va ști ce e cel mai bine de făcut cu ceea ce primește.

Cu recunoștință pentru maestrii mei, dr. Sorina Soescu și dr. Robert Morse, care m-au călăuzit să înțeleg minunea numită organism uman și conexiunile din interiorul ei, cu smerenie față de viața care pulsează în noi, dedic acest material și tot efortul pentru realizarea și pentru publicarea lui, copiilor acestei lumi. Pentru nemurirea steluțelor din privirea lor.

 

https://youtu.be/-XlivkfUvXo

De vorbă cu Dr. Robert Morse, episodul 2 (Video tradus)

Articole interesante 

>