Despre orgoliu cu Dr. Edith Kadar

Scris de Cristela  - septembrie 19, 2021

Pe 17 septembrie, am avut-o invitată pe canalul meu YouTube pe Edith Kadar, la emisiunea în direct ”Nu te supăra, frate!” Am discutat despre orgoliu, o piedică deloc de neglijat în vindecare.

Am văzut recent o ilustrație care are legătură cu tema aleasă pentru întâlnirea noastră. O tânără vine în vizită la bărbatul care o curta. Acesta o invită în casă și îi prezintă animalele sale de companie: o pisicuță scumpă și un cățel drăgălaș. Într-un colț, mare până la tavan, o dihanie. Femeia face ochii mari, iar el îi explică: ”Ego-ul meu”.

Dacă te bate gândul să declari că vrei ”să crești spiritual” sau ”să te vindeci”, ”să fii asumat”, fii pregătit să trezești un dinozaur adormit: ORGOLIUL TĂU.

Ești sigur că vrei cu adevărat să pleci în călătoria asta? Chiar ești? Ești sigur că nu e o capcană, care te cheamă să te alături inflației de spiritualitate și de smerenie? Căci dacă este cu adevărat dorința autentică a sufletului tău și dacă ești cu adevărat pregătit, te asigur: vei întâlni Maestrul potrivit la momentul potrivit. Și-atunci vei descoperi nu doar orgoliul tău, ci ORGOLIUL ORGOLIULUI tău. Ești capabil să vezi, să auzi și să primești DARUL Maestrului tău, când orgoliul va fi mai mare decât tine și mai mare decât casa ta, va rânji, va zbiera, va face totul pentru a te asurzi și speria? Vei mai ști cine ești fără orgoliul tău? Vei fi la fel de hotărât când se va prăbuși totul în jurul tău, mai ales eșafodajul care susținea masca? Vei avea curajul să te arunci în necunoscut fără toate centurile de siguranță pe care le-ai colecționat? Sau te vei supăra, vei înjura Maestrul și vei dori să faci cale întoarsă? Da, cale întoarsă, dar în zadar. Căci te vei rătăci și vei înțelege mai devreme sau mai târziu că – odată pornit pe Cale – nu există ”înapoi”, toate podurile au căzut!

Fii responsabil de ceea ce îți dorești, căci s-ar putea să primești, dar nu în felul și sub forma sub care îți imaginezi tu. Deci, ești cu adevărat dornic și pregătit să te vindeci? Nu te grăbi să răspunzi! Te invit să urmărești materialul de mai jos.

CUPRINS

00:00 – Intro
03:22 – Ce să fac, de unde să încep vindecarea? ”Trezește-te!”
10:35 – De unde ai atâta curaj, Edith? De ce ai renunțat la consultații medicale în 2018?
13:51 – Minciuna îi face pe oameni să vadă adevărul din viața lor. ”Sunt nefericită pentru că soțul meu se comportă urât cu mine”, ”M-am îmbolnăvit pentru că locul meu de muncă e stresant” Medicul tratează, bolnavul se vindecă.
20:20 – CG: ”Are și smerenia orgoliul ei!”
22:25 – Daca te opui menirii tale, te poți îmbolnăvi foarte grav. Facă-se voia Ta!
26:45 – De ce unii nu se vindecă? De ce numai avem energie? Despre bolnavul închipuit și bolnavul adevărat
34:24 – Nu există suferință sufletească! Și despre cum își condiționează părinții copiii
36:40 – Dincolo de examenul de bacalaureat mai există foarte multă viață. Despre A FI PRIMUL
45:16 – Ce să faci ca să te faci bine? De ce ne îmbolnăvim? ”Doamne, dă-mi un semn!”
48:47 – Nu este greșit să ai orgoliu
49:53 – Cum te trezești? Cum te poți schimba?
50:35 – Când te iei la ceartă cu Dumnezeu
52:30 – Te respect pe tine și sufletul tău, dar nu voi respecta niciodată boala ta
55:22 – Am zgândărit niște ego-uri cu emisiunea
57:37 – Subtilitatea ego-ului. Oare am sau nu am ego? ”Ego-ul meu e leneș sau știu să-l controlez?” 01:00:50 – Asumați-vă numele complet! Despre sorcovitori anonimi
01:03:14 – EK: ”Nu mi-e rușine de orgoliul meu!”
01:04:18 – Cum știi care e momentul când un om vrea și începe să se vindece? Sunt oameni care aleg să moară, decât să se schimbe.
01:16:25 – Despre iertare: cum ierți, cum mă pot ierta? Semnificația relațiilor toxice și a ”dușmanilor” 01:28:59 – Poate orgoliul dicta greutatea pe care o avem?
01:43:48 – Despre atelierele Vibrația Vindecării
02:07:41 – Mesaj împuternicitor de încheiere: ”Partenerul tău este Dumnezeu. Calea ta este unică”

Să vă fie cu folos,

Gogoșari umpluți (de post)

Articole interesante 

>