Penitenciarul: România. STOP. Torționarii: mass media și politicul. STOP.

Scris de Cristela  - 6 mai 2017

Deşteaptă-te, române. STOP. Din somnul cel de moarte. STOP. În care te-adânciră. STOP. Barbarii de tirani. STOP.

Libertate
Sursa: gedankenwelt.de

Nu e nevoie de vorbe pline de vorbe din partea mea și a soțului meu, Călin,  ca să ne arătăm susținerea, solidaritatea, loialitatea și iubirea pentru Dr. Pavel Chirilă. Așa încât acest articol nu e pentru și nici despre Dr. Pavel Chirilă, cu atât mai puțin despre ”seruri imunizante”. Nu e nici despre complotul dintre mass media și politicul românesc pentru a lichida un medic al lui Dumnezeu.

Pavel Chirilă nu are nevoie să fie apărat că mărturisește în iubire Adevărul, deoarece Adevărul Îl apără pe el. Tot ceea ce i se întâmplă și modul în care răspunde la aceste încercări samavolnice de lichidare, ne arată un singur lucru: Pavel Chirilă este un spirit liber, un suflet împăcat cu sine și un om iubit de pacienți și de Hrisos. Ceea ce îl face un om periculos pentru sistemul care ne vrea sclavi.

Pavel Chirilă ESTE un om liber.

Ceea ce i se întâmplă lui Pavel Chirilă  (la câteva zile după ce a transmis către conducerea României o scrisoare deschisă referitoare la obligativitatea prin lege a vaccinării și pe care o puteți citi apăsând AICI) este de fapt pretextul pentru un genocid subtil al sufletelor noastre și despre asta e articolul ăsta.

Teroarea de dinainte de ’89 continuă și azi. Pentru sistem nu este importanta lichidarea fizică a lui Pavel Chirilă (sau a oricăruia dintre noi), asta ar fi simplu și cu adevărat inutil. Ticăloșiile la adresa lui sunt doar un pretext pentru a ne fi scoasă din inimă dorința de adevăr și de libertate (indiferent care ar fi poziția noastră față de temele ce frământa la ora actuală societatea românească).

Am urmărit samavolnicia de la buletinul de știri al Institutul Național de Bârfă (TV), ”marea știre” furată cu camera ascunsă. Nu vreau să îi fac să conteze prea mult pe cei care chiar nu contează , așa că n-o să mai public numele postului și nici filmul, m-am prins cam greu că de fapt le fac trafic pe care îl vând apoi. Așa că mă rezum la urmatoarele:

1. De ce nu se folosește și nu s-a folosit camera ascunsă pentru a demonstra hoția, josnicia și minciuna”politicienilor” care chipurile ”ne conduc”? De ce camera ascunsă nu s-a dus să filmeze tratativele jignitoare și jefuitoare pe care politicul le poartă zilnic în detrimentul poporului român?

2. Fenomenul Pitești e scris în ADN-ul poporului român! (citește despre el mai multe în literatura de martirologie sau pe scurt, apasând AICI).

Așa zișii jurnaliști, în fapt părerologi de serviciu, personifică Fenomenul Pitești, experiment reușit EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA, prin care omul a fost transformat în contrariul lui, prin ”reeducare” = spălarea brutală a creierului. Nicăieri în lume comunismul nu a reușit ceea ce a reușit în România la penitenciarul Pitești: alterarea personalității omului, până la punctul obedienței absolute, spălarea creierului prin tortură până la punctul în care părintele să își urască fiul doar pentru a supraviețui sau fiul să își omoare sau să își schigiuiască părintele doar pentru a supraviețui.

Convingerea cu care tinerii ”jurnaliști” (și alții aidoma lor) îl înfierează pe părintele multor inimi, Dr. Pavel Chirilă, este dovada clară că Experimentul Pitești a devenit moștenire genetică și poate să se manifeste la oricare dintre noi, dacă permitem conștiinței să ațipească. Mantră, rugăciune de rostit neîncetat ar trebui să ne fie: ”Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, / În care te-adânciră barbarii de tirani!…”

Să nu uităm lecția istoriei: doar în România a reușit un astfel de experiment! Doar în România! De ce oare doar aici? Am permis odată, permitem și acum? Prin starea noastra de prezență și prin Conștiința Unității putem opri blestemăția asta, care ne otrăvește sufletele până într-acolo încât putem deveni inconștient călăi ai spiritului nostru sau ai spiritului fraților, surorilor și parinților noștri! În numele cui și a ce?

3. Pentru opiniile lipsite de considerație (care nu vor fi citite și nici publicate), precum și pentru imberbii, fufele sau tufele de la Institutele Naționale de Bârfă din România (televiziuni), reiau o veche rugăminte:  înainte sa osândești, pășește măcar în Spitalul Sfânta Irina. Acolo unde Petre Tuțea s-a stins în brațele Dr. Pavel Chirilă. Acolo unde bolnavii aflați în ultimul stadiu de boală și pe care spitalele îi alungă pe motiv că nu au bani de “șpăgi” și nici șanse la viață, sunt sprijiniți cu iubire să se stingă demn. Știi ce înseamna medicina creștină și cu ce preț ajungi să o practici? Dacă nu, atunci citește articolul ”Doctorul lui Dumnezeu” și plângi cu mine. Smerește-te, că ai de ce. Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani!

Întru Libertatea Spiritului și Împărăția veșnică a Iubirii,

Sunt vaccinata, e relevant? (actualizat)

Articole interesante 

>