Sunt bune produsele “de tara”? (2)

Scris de Cristela  - octombrie 16, 2023

5 martie 2013

Noi mancam ca sa traim. Dar noi ce mancam, gandim?

Ma-ntreaba multi daca macar carnea si lacatele de la tarani sunt bune, nu de la vaci de crescatorie. Pare ca acolo am inceput sa intelegem ca sunt imbuibate bietele animale cu vaccinuri, antibiotice si hormoni, sa produca la greu, pentru burtile noastre lipsite de satietate si teama neautentica ca “n-are altfel copilu’ proteine si calciu”.

Ma-ntreaba multi daca putem sa avem incredere in competenta autoritatilor care ne garanteaza sanatatea alimentelor.

Daca raspunsul meu nu-i pe placul cui intreaba, urmeaza “Da’ cine-i, ba, Cristela asta si-n ce calitate vorbeste?”, “Da’ ce, ba, copiii ei n-o sa mai moara?”, “Suntem satui de Teoria Conspiratiei!”, “Esti ortodoxa sau sectanta?”, “Ce legatura au interese industriei alimentare si farmaceutice, cu diversificarea copilului? Asta e paranoia.”, etc.

Dar … “A zis la televizor?” – atunci mai lasam din scepticism, ba chiar credem. Din fericire se mai zice inca lucrurilor pe nume si la televizor. Plapand, dar consecvent. Iata un reportaj ancheta din 3 martie 2013.

Urmariti si actionati: copiii nostri nu trebuie sa plateasca ignorarea adevarului de catre parinti. In privinta competentei autoritatilor … aveti raspunsul in primul minut si jumatate.

http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/rau-cu-buna-stiinta-185.html

Zahărul tot zahăr rămâne, indiferent de nume

Articole interesante 

>