Un virus nu poate supraviețui într-un corp curat!

Scris de Cristela  - august 22, 2020

Nici marii șefi de stat nu beneficiază de PR-ul și de managementul virusului cu pricina. Lumea a ajuns să se încreadă într-un virus și în ce poate el, mai mult decât în Dumnezeu. O reflectare mai corectă a nivelului credincioșiei noastre ar fi să modificăm Crezul: ”Cred întru unul virus…” decât ”Cred întru Unul Dumnezeu”…

Hai să facem o recapitulare, așa de final de vacanță mare, după cum ne îndeamnă și iubitul medic naturopat Robert Morse, chiar în aceste zile în care se bate toba cu ”valul doi”.

Un virus nu poate pur și simplu supraviețui într-un corp curat! Agenții patogeni, bacteriile, fungii, virusurile sunt ”gunoierii” naturii și există exclusiv pentru a consuma țesuturi moarte, deteriorate sau aflate în descompunere. Unde e ”gunoi”, apar ”gunoierii”. Dacă sistemul limfatic este sănătos, cu alte cuvinte dacă limfa nu este stagnantă, plină cu reziduuri acide (”gunoi”), ci dacă aceasta curge în mod corespunzător și dacă rinichii filtrează aceste reziduuri din sistemul limfatic (adică dacă urina noastră este tulbure, cu sediment), atunci agenții patogeni nu au ce mânca și fără sursă de hrană, nu pot supraviețui. S-a sfârșit petrecerea!

Dr. Robert Morse explică atât de simplu și de clar aceste lucruri în filmările sale pe YouTube despre Marele Sistem Limfatic sau chiar în acest foarte scurt video în care am povestit împreună despre Regatul Microbilor.

Care este cea mai bună modalitate de a ne asigura că sistemul limfatic  – în care se află și sistemul imunitar – funcționează corect? Fructele, pepenii, fructele de pădure, plante din flora spontană.

Consumate corect (am explicat ce înseamnă ”corect” pe site, în filmări YouTube și în cartea mea de educație alimentară Diversificarea, pur și simplu), uneori completate de plante din flora spontană (în smoothie, suc, supă sau sub formă de tincturi, macerate, ceaiuri, pulberi din rădăcină, frunze, flori, muguri, vlăstari) fructele zemoase hidratează și alcalinizează. Proprietățile lor astringente le fac să acționeaze asupra sistemului limfatic la fel ca apa caldă și peria într-o chiuvetă cu vase nespălate, pe care s-au întărit resturile alimentare. Fructele mențin limfa în mișcare și susțin funcția de filtrare a rinichilor. În plus, energia lor, ”electricitatea” și biofotonii din ele, susțin creierul, sistemul nervos și sistemul endocrin.

Care este cea mai bună metodă pentru a ne fortifica și proteja de coronițe și de alți ”inamici”?

1. Relaxare și incredere =  această detașare fizică și psihică (mai ales prin activități care opresc mintea maimuță) permite ca biochimia interioară să se schimbe și să sprijine capacitatea de autovindecare, autoapărare, autovindecare, autoregenerare a corpului. Frica, îngrijorarea și alte emoții acide ne schimbă chimia interioară, produc acidoză și ne coboară vibrația sub cea a virusului.

2. Încetează să mai consumi/să mai dai copiilor material de umplut burta = ”alimente” gunoi care produc gunoi. Înlocuiește  – măcar acum, cât mai găsești fructe la piață și în grădină – micul dejun, pachețelul (eventual și prânzul) cu fructe coapte, consumate corect și completate cu plante din flora spontană! Cum ar fi ca la cantina școlii sau a firmei să arate așa? (Pozele sunt de la conferințele mele în România)

3. Opțional: aruncă televizorul, ieși de pe Facebook.

Cu iubire și cu recunoștință pentru Creator și pentru Creația Sa desăvîrșită,

Mulți vor sănătate și împlinire. Majoritatea eșuează. De ce? (Video)

Articole interesante 

>