Acnee

Scris de Cristela  - 16 octombrie 2023

19 august 2016
Intrebare de la Andreea Rosu, 20 de ani

Dragă Cristela! Mă bucur că ți-am descoperit articolele minunate, le citesc cu drag și încerc să îmi corectez obiceiurile proaste alimentare, sper ca voi reuși cu timpul, tot mai bine. Am 20 de ani si sunt adepta unei alimentații destul de sanătoase, însă de la un timp am probleme cu tenul: cosuri , unul trece, apoi a doua zi – apar altele. Nu stiu ce să mai fac. Am folosit ani de zile sapun Dove si chiar imi mergea bine cu el, acum de cateva zile am renuntat si folosesc un săpun din ingrediente 100% naturale (nu are un miros extraordinar de plăcut, însă e benefic să nu îmi mai intoxic tenul cu chimicale).Ce uleiuri, alimentație îmi mai poți recomanda? Îti multumesc, numai bine! ?

Raspuns:

Draga Andreea,

Multumesc pentru vizita si felicitari pentru TREZIRE si pentru asumarea responsabilitii pentru propria sanatate! Te rog citeste articolele astea, ca sa intelegi mai bine despre piele:
1. https://old.cristelageorgescu.ro/pielea-m-a-invatat-nu-vreau-nimic-care-sa-nu-fie-esential/05/2016/
2. https://old.cristelageorgescu.ro/nota/alergiile-si-pielea/
3. https://old.cristelageorgescu.ro/nota/furunculoza/
4. https://old.cristelageorgescu.ro/nota/dermatita-atopica/

Apoi citeste doua carti simple si clare: Pur si simplu…vindecare si Sanatate 5D, de Dr. Sorina SOESCU (se gasesc aici: http://www.centrulnatura.ro). Daca vrei sa intelegi mai in detaliu ce ti se intampla si ce e de facut, de ce solutiile externe NU VINDECA si nu rezolva decat TEMPORAR probema ta, inclusiv pe internet gasest in varianta PDF cartea Dr. Robert Morse: Sa traim sanatos, fara toxine!

Citeste, informeaza-te, probeaza ceea ce ai citit in practica, in ritmul tau, dar cu consecventa si te vei bucura de VINDECARE, asa cum am scris si aici, la punctul (II): https://old.cristelageorgescu.ro/contact/

Cu Vitamina L,

Diversificare: este normala stagnarea greutatii la bebelusi?

Articole interesante 

>