Fracturi, cancer și produse lactate (studiu februarie 2020)

Scris de Cristela  - 20 februarie 2020

Publicația medicală New England Journal of Medicine spune că produsele lactate nu sunt necesare și ar putea dăuna sănătății. (Buletin infomativ Breaking Medical News din 18 februarie 2020, vezi referințe)

”Cercetătorii de la Harvard au evaluat dovezile existente despre consumul de lactate și impactul acestora asupra sănătății, inclusiv asupra creșterii și dezvoltării, riscului de apariție a cancerului, sănătate a oaselor, greutate corporală. Ei au concluzionat că un consum crescut de lactate (și în societatea modernă ESTE nu doar crescut, ci EXAGERAT – n.tr.) nu protejează adulții de fracturi, ci poate crește riscul de fracturi osoase, cancer al prostatei și cancer al endometrului.

Dovezile nu susțin o creștere a recomandărilor zilnice pentru produsele lactate.”

Există multe ciori vopsite în (halat) alb, cumpărate de industria alimentară, care ne bat la cap să (ne) îndopăm (pe noi sau) copiii cu lactate. Uneori sub pretextul că au calciu, care face bine. Ca și când odată ingerat, calciul ajunge singur acolo unde e nevoie de el. Fără tiroidă și paratiroide care funcționează optim, îndoparea cu calciu face mai mult rău decât bine.

Voi publica interviul medicului specialist (chirurgie oncologica a sânului), cel care a operat-o pe Angelina Jolie și care povestește că la medicină nu a studiat (și nu se studiază) nicio clipă nutriție și abia după ce a ințeles că pacienții săi nu au nicio șansă fără disciplină alimentară (în care NU AU CE CĂUTA LACTATELE) și s-a apucat să scrie o carte și să caute dovezi științifice, a descoperit cât de măsluite sunt rezultate studiilor științifice, așa încât să servească intereselor financiare ale industriei.

Până una alta, oamenii ăștia de la Harvard zic și ei o vorbă. Care nu e o noutate, oricum. Că lactatele fac rău, nu bine.

Știu că există persoane care stau în fața piramidelor din Egipt și tot nu vor să le recunoască existența. Dar există și oamenii care au curajul să creadă incredibilul, să vadă invizibilul și să primească drept răsplată … posibilul imposibilului! <3

Cancerul de sân și lactatele (studiu februarie 2020)

Articole interesante 

>