”Îndemn mamele din România să se roage pentru discernamântul Dumneavoastră.” (Prof. Dr. Pavel Chirilă)

Scris de Cristela  - 1 mai 2017

Paradoxal, articolul de față nu e despre vaccinuri. Ci despre alte medicamente: libertate, rugăciune și iubire maternă.

***

Am lipsit mai mult decât de obicei din spațiul virtual la sfârșitul lui aprilie și-am primit mesaje grijulii, mulțumesc, care mă întrebau daca totul e în regulă. Pe 26 aprilie am revenit și am explicat pe Facebook că atunci când ”dispar”, o fac pentru că simt că pot fi mai de folos în tăcere și că de fapt tot ce fac e să iau mâna dreaptă de pe tastatură, mâna stângă de la cap și să le duc împreunate la inimă. Am însoțit rândurile respective de o fotografie chemare la rugăciune pentru România, ÎMPREUNĂ, alături de copiii și de soții noștri.

În același spirit, iubitul Dr. Pavel Chirilă ne transmite indirect, prin intermediul unei scrisori deschise, adresată conducerii României ieri seară: ”Îndemn mamele din România să se roage pentru discernământul Dumneavoastră.”

Indiferent ce opinii avem despre vaccinare, alăptare, mâncare, naștere, educația și creșterea copilului, polaritatea nu reprezintă ceva negativ în sine, atâta vreme cât ambele părți știu care sunt interesele lor comune. LIBERTATEA, medicamentul viitorului, este unul dintre aceste interese comune.

Toți cei care vor să ne contamineze cu frică, o fac pentru că de fapt LOR le e frică de puterea noastră interioară, izvorâtă din forța iubirii materne. Știu și ei prea bine că la o adică ar fi exact așa cum a intuit geniul lui Coșbuc: ”Hristoși să fiţi, nu veţi scăpa/Nici în mormânt!”.

***

„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,

Sînt Dr Pavel Chirilă, profesor universitar de Bioetică- știință care se ocupă cu „ce e bine și ce nu e bine în lumea viului”, adică în cercetarea și practica medicală.Îmi permit să vă sfătuiesc și în același timp să vă rog ca pe niște personalități politice responsabile și care – cred – țineți la poporul român, SĂ NU PROPUNEȚI ȘI SĂ NU APROBAȚI LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII la care lucrați în prezent.

Injectarea unei substanțe farmacologic active în trupul unui om (concetățean) fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui”.

Deși fiziognomia oficialilor Ministerului Sănătății, cel puțin când îi vad la televizor nu îmi sugerează că au insomnie de grija sau mila poporului român, totuși îmi place să cred că în spatele acestei acțiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intenția de a răni poporul român mai mult decât este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venită de la oamenii politici sau bogați ai planetei.

Vă rog respectuos, ca un medic în vârstă, care am vaccinat ca medic de țară, mii de copii, și am vazut multe reacții adverse, dintre care unele foarte grave, să nu dați curs acestei intenții a doi sau trei funcționari ai Ministerului Sănătății care încearcă de mulți ani să-și împlinească această vie și nestăpânită dorință.

În prospectul redactat de fabricant care însoțește fiecare vaccin, sînt scrise reacțiile adverse. Vă rog să le citiți și să dați singuri un răspuns conștiinței voastre dacă după ce le citiți v-ați imobiliza copilul și l-ați obliga să se lase injectat.

Îndemn mamele din România să se roage pentru discernământul Dumneavoastră.

Propunerea „înalților” funcționari din Ministerul Sănătății de a despăgubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasă căci în banii publici se regăsesc și banii mamei al cărei copil este afectat. Pe de altă parte funcționarii Ministerului Sănătății nu înțeleg că misiunea medicilor este salvarea vieții și nu despăgubirea bolnavilor pe care îi nenorocesc ei înșiși într-un cadru perfect legal.”

***

Cu pace,

Articole interesante 

>