Lumânărele cu ciocolată și fructe

Scris de Cristela  - septembrie 17, 2017

Lumânărele © 2012 Cristela GEORGESCU
Lumânărele © 2012 Cristela GEORGESCU

Pielicica de fructe (rețeta în Simplu 2 – AICI) se taie fâșii late de 2-3 cm. Umpleți fâșiile cu una dintre următoarele creme de ciocolată, dar numai după ce aceste creme au stat la frigider și s-au întărit. Rulați, decorați și trimiteți o fotografie la contact@cristelageorgescu.ro. Toate fotografiile vor fi publicate în acest articol și cea mai frumoasă dintre ele va fi premiată cu următorul Jurnal de Bucătărie în care puteți nota rețetele preferate.

Jurnal de Bucătărie

Jurnal de Bucătărie (interior)

1. Un borcan de piure/mousse de migdale amestecat cu ajutorul unei furculite sau al unui mixer cu miere de salcâm, vanilie și pudră de roșcove (carob) și/sau cacao – după gust, fără gramaje, fără frică!

sau

2. Trufe: 150 gr faina de migdale (migdale macinate fin), 15 curmale grasane Medjoul (sau mai multe, dar cu milă pentru pancreas), esenta pura de rom (cat ne lasa inima), vanilie (cat ne lasa vremurile), 100 ml ”cafea” din instant de cereale (sau 100 ml apa ), 2 lingurite cacao sau carob (sau mai multe, daca nu va puteti abtine ), 50 grame unt de cacao (nu e nevoie sa fie topit, daca blenderul e valabil ) amestecate toate împreună la blender sau la procesor.

sau

3. Crema de la tortul Supercalifragilistic, publicată pe blog AICI

Supercalifragilisticexpialidocious! Yam-dir-li-li, yam-dir-la ...
Supercalifragilisticexpialidocious! Yam-dir-li-li, yam-dir-la …

Poftă bună, împreună!

STOP! Copiii nu aparțin statului și dreptul la viață nu poate fi îngrădit.

Articole interesante 

>