STOP! Copiii nu aparțin statului și dreptul la viață nu poate fi îngrădit.

Scris de Cristela  - septembrie 27, 2017

Acum o săptămână a avut loc și a putut fi urmărită în timp real, ședința Comisiei pentru sănătate publică din cadrul Senatului României cu privire la legiferarea obligativității vaccinării pentru adulți și copii. Cu o îndrăzneală fără margini s-a spus în cadrul dezbaterii: “Unele drepturi fundamentale ale omului, cum ar fi și dreptul la viață, pot fi îngrădite în anumite condiții.” – afimația este cel puțin ridicolă, cu atât mai mult cu cât vine din partea Asociației pentru Apărarea Drepturilor Omului în România (APADOR-CH).

Ca să ai îndrăzneala să afirmi public în 2017 dintr-o poziție de “oficial”, că “dreptul la viață poate fi îngrădit în anumite condiții” și că “ei, copiii, aparțin statului, nu părinților”, trebuie să fii absolut sigur că te adresezi unei mase de oameni care poate fi ușor distrasă de la conștientizarea puterii pe care i-o dă unitatea în cuget și în simțire!

E nevoie să pătrundem încă semnificația și măreția actului de curaj și de încredere pe care l-au făcut copiii noștri și Dumnezeu, atunci când ne-au ales chiar pe noi, pe nimeni altcineva, să le fim scut aici, pe pământ, într-o vreme și într-o lume secătuită de umanitate. Să stăm drepți în fața oricărei încercări și să împlinim cu curaj aceasta sfântă și sfințitoare misiune.

Pe 15 septembrie 2017, Federația pentru sănătate din Suedia a publicat un material complex și complet (în format pdf AICI), care include toate tratatele, convențiile, cartele și legile internaționale și europene, pe care le încalcă guvernele care impun poporului obligativitatea vaccinării.

Am tradus mesajul video de 7 minute al reprezentanților acestei organizații, spre împuternicirea tuturor părinților: atât a celor care doresc să se apere pe ei și familiile lor de abuzurile din partea statului, cât și a celor dispusi să înțeleagă că vaccinul e doar o ciozvârtă, menită să ne distragă de la parcursul nostru demn, spre o existență ce își merită numele.

Nu plecați urechea la niciunul dintre cei care doresc să minimalizeze utilitatea acestor informații și numesc filmul “manipulare a unei organizații obscure”. Despre ce manipulare poate fi vorba în articole din legi internaționale despre drepturile fundamentale ale omului și ale pacientului?

Cum deranjează ceva , cum e catalogat “obscur”. Să vă spun despre experiența mea cu obscuritatea.

Când am vorbit despre pericolele din laptele praf și am atras atenția că ordinul ministrului permite ca un copil să mănânce minim jumatate de tonă de zăhăr până la 18 ani, am aflat că am absolvit școli obscure și de aceea habar n-am să citesc eticheta. Când Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă a mărturisit despre vaccinuri, cancer și alimentație, am aflat că este o persoană obscură, care conduce un centru de sănătate obscur și că proiectul Nera este la fel de obscur. Când soțul meu a vorbit despre interesul național și despre proiectul de țară – apă, hrană, energie – am aflat că e o persoană obscură, cu un proiectul obscur, manipulare a unor organizații obscure. Când Prof. Univ. Dr. Costel Stanciu a prezentat factual adevărul despre lapte praf, vaccinuri, mezeluri, otravuri din produse “alimentare” de tot felul, ignoranța sau aroganța Ministerului Sanatatii etc, am aflat că nu trebuie să îl ascultăm, pentru ca este o persoană manipulatoare, cu studii obscure și că a fondat în acest sens o asociație obscură.

În situații din astea, sunt ca apa, ea e mentorul meu: sunt lin curgătoare când e vorba de respectarea alegerilor personale ale fiecăruia dintre noi; îmi văd de drumul meu și-l sap prin stâncă cu consecvență și cu discreție; devin o forță care curăță totul în cale, dacă simt că cineva, oricine, flutură în jurul familiei mele ideea mișelească și arogantă, “copiii aparțin statului”, o insultă la adresa sacralității relației părinte-copil.

Am participat fără să stau pe gânduri la realizarea acestui manifest video pentru LIBERTATE, realizat de Lion Mentor Association și de Asociația Pro Decizii Informate. Alături de: Bianca Brad, Florian Colceag, Pavel Chirila, Sanda Ladoși, Otilia Mantelers, Gáspár György, Sevastia Irina Iordachescu, Adele Chirică, Cacovean Adrian, Cacovean Ioana, Costel Stanciu, András Zoltán, Vlad Miriță, Ani Cretu, Sergiu Moroianu.

Citește eticheta, să nu te otrăvești fugind după imunitate!

Articole interesante 

>